Prosize kapsule

Zašto trpimo žene?

Sa ženama nije lako, ali bez njih se ne može. Možda će ovo viđenje u njihovim očima i ušima zvučati suviše šovinistički, te će to uposliti ženski organ sa najvećim brojem radnih sati da ga izoštre o naše bolne opaske, pljuckajući minimalne doze otrova uz to, ali šta je tu je. Pravi M@N! ne može protiv istine.

Ženama smo zahvalni, pre svega, jer su nam podarile život. Zatim, uz nas su pri našim prvim koracima, kako onim stvarnim, tako i figurativno – onim koje činimo na putu kroz život. Kada dođe vreme za to, one nas predaju na staranje drugoj ženi, našoj ženi. Ona je ta koja na sebe preuzima ulogu kvazi-majke, kuvarice, pomoćnice, podrške i buduće majke, nekim novim muškarcima. Upravo zbog svega ovoga dužni smo da istrpimo sve njihove hirove, sulude potrebe i prohteve na koje bismo inače pristali – NIKADA. Ipak, kada je reč o njima, kompromis je jedna od opcija…

Trpimo ih kada..

Hronično zvocaju

Njihova genetski urođena sposobnost da prigovore svakom našem, ali i svakom bilo čijem uspehu, neuspehu ili bili kakvom postupku bez obzira na razlog, uzrok, povod ili posledicu istog zasniva se na bolesnoj potrebi da se bar nešto bocne, istakne, podvuče, kontrira, ma samo da njihova bude poslednja. Tu žensku osobinu trpimo jer nakon petog puta shvatite da retko koji od tih prigovora zaista pije vodu, i da kod većine ne postoji neophodna konekcija jezika i mozga. Ipak, u retkim trenucima ta konekcija proradi, pa izleti i nešto pametno. Zato ih treba povremeno slušati. Ali povremeno…

Blebeću o svojim drugaricama

Maša ono, Tina ovo, a tek Marina… C,c, c… Veoma važne životne teme! Međutim, njima jesu i zato im treba pridati određenu pažnju kako biste ispoštovali ono što je vašim partnerkama važno. Naravno, reč je o podeljenoj pažnji. Da prikažemo slikovito – Zamisli šta se dogodilo Maši. Bila je juče u gradu na kafi sa Marinom, kada je prošla Tina sa kojom ne pričamo već godinu dana, jer bla, bla, bla, bla, bla, bla… Bla? Bla, bla, bla – BLA! Bla, bla, bla, bla, bla… Krava jedna! Vi naravno sve vreme klimate glavom i na kraju šokirano ponovite – KRAVA. Ona ispoštovana, vi pošteđeni.

Neumorno, treći sat, obleću šoping centar

Iako ste već nakon prvog sata spremni da prodate dušu Đavolu, morate izdržati do kraja. Zašto? Zato što niste sadista i ovom tretmanu se podvrgavate samo jednom u tri meseca. Šta – vi to češće radite!? Vaš problem. Čemu joj služe drugarice?

Plaču gledajući romantične filmove..

… i primoravaju vas da ih i vi gledate sa njima, i makar ispustite po koji tužni uzdah, jer – Kakva si ti to bezdušna svinja koja nema osećanja i saosećanja za muke jadnog i tužnog para!? Možda bi ti tako reagovao i mi da raskinemo!? A? E, pa večeras ništa od seksa, pa ćeš da ridaš sledeći put ko narikača na sahrani! Stoko… Nadamo se da je sve jasno..

Joj u posetu dođe majka..

Ipak je reč o majci vaše drage. Sigurni smo da ni njoj nije lako sa vašom majkom. Jednostavno, uključite stand by mode i – trpite. Naravno, ništa preko granice stvarno potrebnog. Muško ste, mora se znati ko je GAZDA!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar