Prosize kapsule

Da li muškarci glume orgazam?

U duhu kojim smo započeli ovu novu, zimsku, ili što je još značajnije prednovogodišnju sezonu, nastavljamo i dalje. Misija je – upoznaj sebe! Spoznaje do kojih budemo došli u toj misiji biće nam od koristi kada se prvog januara 2011. godine, mamurni, teške glave i zadaha koji je je u stanju da sprži poznatu i nepoznatu floru i faunu naše sobe, budemo (još jednom) kajali i obećali sebi – u novoj godini postajem novi čovek. Danas se bavimo temom muškog orgazma. Ili bolje rečeno foliranja istog. Da, da.. I mi to možemo.

O tome da su žene sklone pribegavanju ovoj tehnici već smo pisali. U tekstu o ženskom orgazmu posvetili smo dovoljno prostora svim pitanjima – zašto ona to čini, kada to čini i što je najvažnije kako prepoznati kada ona to čini. Da vas podsetimo – zato što joj je dosadno, zato što joj nije do toga ili zato što ne želi da vas povredi, ali jbg – loš ste ljubavnik (ili je ona frigidna kučka). Kako prepoznati glumljeni orgazam otkrijte u tekstu koji nosi isti naslov, ili jednostavno kliknite OVDE! Nego da se vratimo temi..

Da li muškarci glume orgazam?

Kako je pokazala jedna nedavno sprovedena anketa – glume. I to svaki četvrti muškarac naše planete! AAAA!!! Žene, ovo mora da je bio šok. Ista anketa otkriva i razloge glumljenog orgazma, a oni se kod muškaraca ne razlikuju mnogo od ranije navedenih ženskih razloga – nije mu do seksa, žena ne može da ga zadovolji, ili jednostavno želi da se seks što pre završi.

Ženski orgazam – 6 znakova da je svršila

Zašto muškarci glume orgazam?

Osim pomenutih razloga, postoji još jedan veoma važan – tema o kojoj treba razmisliti. Za sve su krivi pornići! Kao što znamo, muška sujeta je veoma osetljiva stvar. Ne smeš je nagaziti suviše jako, jer bi reakcija mogla da bude prilično nepredvidiva – od suza do batina. Ipak, kako tvrde tumači ankete, u svakom odglumljenom muškom orgazmu, sujeta ima značajan doprinos. Seks koji se viđa u pornićima, a nepobitno je da su retki muškarci u čijem seksualnom razvoju pornići nisu imali ključnu edukativnu ulogu, daleko je od realnog seksa. I upravo ta nerealnost podstiče muškarca da sumnja u sebe – hoću li moći ja to i da li će ona biti zadovoljna.  Zbog narušenog samopouzdanja, veliki je broj muškaraca koji tokom godina u potpunosti izgubi moć da doživi ili erekciju ili orgazam. I šta mu onda preostaje? Naravno, da glumi.

G tačka – pronađi je!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Da li muškarci glume orgazam?

  1. Imao sam samo jednom ovakvu situaciju. Razlog je taj sto sam devojku drndao bukvalno do iznemoglosti, njoj nikad bolje a ja nista, na kraju sa samo ustao, rekao -gotovo i otisao na tusiranje:)