Prosize kapsule

Najčešći SEKS MITOVI!

Kada pišete o temama kao što su mitovi o muškoj seksualnosti, mitovi o ženskom orgazmu, nepoznate činjenice o ženskom ili muškom polnom organu, nekako je nelogično da sve to na kraju ne obuhvatite i tekstom o mitovima o seksu uopšte. Upravo zbog toga, danas razbijamo tabue – ko je luđi za seksom, ko češće vara, ko je promiskuitetniji, da li je crncima, pardon, afroamerikancima stvarno najveći… Krećemo!

Muškarci žele seks češće od žena?

Istina je negde između. Seksualna želja, kako su pokazala istraživanja, nema toliko veze sa libidom koliko sa brojnim drugim uticajima koji vas podstiču na želju ili odbojnost ka seksu. Emocije, hormoni  i umor ono je što utiče na smanjenu želju za seksom kod žena, kako tvrde brojne ankete i istraživanja, i da nije njih, žene bi verovatno podjednako često ludele za seksom kao i muškarci.

7 seks činjenica

Čiji je veći?

Tvrdnja da crnci, odnosno afroamerikanci, imaju najveće penise je istinita i naučno potvrđena. Nasuprot njima, Azijati imaju najmanje.

Muški polni organ – zanimljivosti

Žene ne vole porniće?

Za razliku od muškaraca žene teško priznaju da uživaju u pogledu na gola tela u zanosu strasti tokom divljeg seksa koji se može videti na pornićima. Istina je da ih gledaju i da uživaju u njima, ali vam to, baš kao i mnoge druge stvari, nikada neće priznati.

Muškarci su uvek za seks?

Do nekih 20 da, i to 24h sa bilo kojom koja naiđe. Međutim, sa godinama se interesovanja menjaju, libido slabi, a neke druge stvari postaju važnije od celodnevnog seksa sa sisatom plavušom. Ali da se ne lažemo – tek neznatno važnije.

Šta žene ne vole u seksu?

Muškarci češće varaju?

Na ovo pitanje stvarno nismo pronašli zadovoljavajući odgovor. Po nama varaju i jedni i drugi podjednako, i to čim im se ukaže prilika. Ipak, smatramo da je od toga ko vara, važnije ZAŠTO VARA?

Muškarci su promiskuitetniji?

Kada bi se verovalo onome što se priča, muškarci bi bili kurve bez konkurencije. Ipak, mnogi se više hvale nego što imaju čime i da se pohvale. Tu su žene veštije – mudro ćute i mute li ga, mute. Dakle, naš glas, ali i glas rezultata brojnih anketa i istraživanja ide u „korist“ žena.

Šta žene vole na muškarcima?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.