Prosize kapsule

Razišli se Crvena zvezda i trener Kristić

Fudbalski klub Crvena zvezda i trener prvog tima Aleksandar Kristić postigli dogovor o sporazumnom raskidu saradnje, objavljeno je danas na zvaničnoj internet prezentaciji najtrofejnijeg srpskog kluba.

“Kada je Aleksandar Kristić, posle ostavke Ratka Dostanića, preuzeo prvi tim Crvene zvezde postigli smo dogovor da po završetku jesenjeg dela sezone razgovaramo o daljoj saradnji. Posle analize prvog dela sezone koja je uradjena, Crvena zvezda i Kristić su postigli dogovor da se saradnja ne nastavi”, navedeno je u saopštenju beogradskog kluba.

Crvena zvezda se Kristiću zahvalila na saradnji i ocenila da je radio najbolje što je mogao, postigavši dobre rezultate.

“Ekipu je preuzeo u veoma teškom trenutku posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Trebalo je mnogo upornosti i truda da se igračima vrati samopouzdanje. Velikim klubovima kakva je Crvena zvezda plasman u Evropu tokom leta odredi jesenji deo sezone. Zato je ova jesen bila veoma teška za klub kako zbog pritiska javnosti, tako i zbog pritisaka druge vrste kojima je Zvezda bila izložena. U takvoj situaciji Kristić je radio najbolje što je mogao i postigao je dobre rezultate”, ocenjeno je u saopštenju.

Predlog sa sastanka izmedju sportskog menadžmenta kluba i Aleksandra Kristića biće upućen, kako je navedeno, Upravnom odboru koji će o njemu raspravljati na prvoj narednoj sednici.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar