Prosize kapsule

Japanci češće imaju seks sa lutkama nego sa pravim ženama

Zapadnjaci često i pogrešno porede japanske lutke za seks sa gumenim lutkama na naduvavanje koje su raspoložive na zapadnom seks tržištu. Razlika je velika. Japanci spavaju sa skupocenim lutkama koje su napravljene specijalno za veštački seks.

Postoje muškarci koji troše stotine hiljada dolara na japanske seksi lutke, pa i njihovu raznoraznu odeću i dodatke. Oni su srećni u društvu svojih veštačkih lepotica koje su im, kako kažu, potpuno verne. Lutke su napravljene da izgledaju kao likovi iz popularnih japanskih animiranih filmova, poznatijim kao anime.

Ljudi koji ih kupuju su uglavnom stidljivi muškarci koji sebi na taj način mogu da obezbede društvo bez velikog napora. Takođe, ove „žene“ su obučene kako oni žele, imaju kosu kakvu oni žele… oni ostvaruju svoju fantaziju i spavaju sa omiljenim likom iz anime.

Prve japanske lutke za seks su proizvedene pre 30 godina i bile su namenjene ljudima sa invaliditetom. Ipak, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su počeli da ih kupuju muškarci iz svih socijalnih grupa.

Zbog visoke cene ovih lutaka – preko 6.000 dolara – nastale su javne kuće gde manje bogati mogu da uživaju u društvu silikonskih lepotica. Tu nude veliki izbor modela i odeće, mada ima i onih koji donose sami ono što bi voleli da njihova „izabranica“ obuče. Na dan kroz jednu kuću prođe na desetine mušterija, od studenata do starijih muškaraca.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar