Prosize kapsule

Kakvu ženu muškarci žele?

Kristijan Karter, jedan od mnogih love & sex terapeuta na čije savete možete naići na internetu, iako pripada muškom polu, odlučio je da posavetuje žene kako da udovolje muškarcima na pravi način onaj koji će muško interesovanje za njih podići sa nivoa „svejedno“ do nivoa „lud za njom“. U startu smo se zaleteli sa onim vidi ovog izdajnika… ali onda smo zastali i pomislili pa zar nije bolje da ih prosvetli nego da lutaju u mraku? I evo šta je Kristijan poručio ženama na temu „Kakvu ženu muškarac želi“..

Kristijan na početku svog teksta napominje da saveti koji slede važe za prave muškarce. Dakle, za one koji su sazreli u MUŠKARCA na svim nivoima. Psihički, fizički, emotivno, mentalno, duhovno.. I upravo takav muškarac jeste onaj za kojim čezne većina žena, ali za kakvom to ženom čezne jedan takav MUŠKARAC?

Zavodnica

Svaki pravi muškarac voli ženu koja ne pristaje lako na njegovu igru. Voli ženu koja je spremna na igrice, koja ume da zavodi, uslovljava, namuči svog muškarca da bi ovaj dobio ono što želi. Muškarci su osvajači, a kao takvi vole (ne)osvojive tvrđave.

Nezavisna žena

Nije važno da li će ona pristati na to da on bude njena jača polovina, oslonac i podrška. Važno je da vidi da kraj sebe ima jaku i samostalnu osobu koja je u stanju da odbrani, ali i da se bori za svoje stavove i uverenja. Takva žena je prava žena..

Stabilna žena

Muškarci ne vole žene koje preteruju sa dramatičnošću. Ok, razumljivo je povremeno se rastužiti , ali rasplakati se na svaku sitnicu za muškarce je jednostavno opterećujuće. Preterane reakcije, afekti, suze, nekontrolisani bes, ispadi.. sve ovo svedoči o emotivno nestabilnoj i nezreloj osobi, a takve nisu na vrhu liste poželjnih žena pravog muškarca.

Fatalna žena

Kako Kristijan Karter navodi, muškarci se ne plaše toliko raskida i obavezivanja, koliko toga da će se jednog dana probuditi kraj partnerke i shvatiti da više nisu zaljubljeni u nju, odnosno da je nestala sva strast i privlačnost. Žene, ako želite da muškarci ostanu kraj vas, morate raditi na tome. Osvojiti muškarca nije dovoljno. Morate znati i kako da ga zadržite!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar