Prosize kapsule

Draga, slomio sam PENIS!!!

Još uvek ga nismo iskusili, a nadamo se ni 99 posto vas, ali kažu da je bol „preloma“ penisa nemerivo jači u odnosu na, recimo, bol koji vas može zadesiti nakon što vas iz sve snage šutnu u međunožje. Ipak, onih jedan posto nesrećnih taj bol je doživeo i vrlo dobro zna kako izgleda kada se „slomi“ penis. Za sve ostale, evo kratkog pojašnjenja..

Prelom penisa – šta je?

Prelom baš i nije najadekvatniji izraz. Tačnije bi bilo reći povreda penisa, i to prilično bolna. Pri „prelomu“ penisa jedino što se lomi jeste naš ponos i želja za seksom, a sve ostalo kvalifikuje se kao povreda. Penis je sastavljen od dva veća i jednog manjeg sunđerastog tkiva. Kada dolazi do erekcije, ta sunđerasta tkiva pune se krvlju i dolazi do otvrdnjavanja i rasta penisa. Ova tkiva „na okupu“ drži tanka membrana koja se stručno zove „tunica albuginea“, i kada kažemo „prelom“ penisa u stvari mislimo na pucanje ove membrane.

Prelom penisa – simptomi

Kada pomenuta membrana pukne, čuje se prepoznatljiv zvuk, koji je redovno propraćen oštrim bolom i podlivom krvi. Nakon pucanja membrane penis se krivi u jednu stranu i tada ste zvanično postali vlasnik „slomljenog“ penisa. Do preloma može doći ili usled grubog seksa, kada penis promaši ulaz u vaginu i svom snagom se zabije u partnerkinu stidnu kost, ili ako partnerka napravi neki neočekivan oštar pokret koji će vaš penis staviti u neželjen položaj. Sve u svemu, na*ebaste pri je*anju. Međutim, do preloma ne mora doći samo pri seksu. Isto vam se može dogoditi ako se zanesete masturbirajući. Opreza nikada dovoljno.

Iron Abs za vas

Prelom penisa – kako se leči?

Jedini vid lečenja jeste hirurški. Odmah nakon nezgode, naravno, nakon što obrišete suze, i suzdržite se od umlaćivanja partnerke (jer je pravi muškarac džentlmen i u dobru i u zlu), posetićete lekara. Operacija traje oko sat vremena, radi se pod punom anestezijom, a nakon izlaska iz sale vaš ponos će biti na bolovanju mesec dana. Na to da ne smete ni pomisliti na seks podsetiće vas nekih desetak šavova, ali i oštar bol čak i pri najmanjoj erekciji. Ako tada ne postignete 100 postotnu duhovnu čistotu – nikada nećete…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Draga, slomio sam PENIS!!!

  1. I sama pomisao na "prelom" penisa je jeziva, tako da nisam ni uspeo do kraja ovo da procitam! sve me jeza hvata bre :-p

  2. Pingback: Kako povećati penis | Muški magazin - M@N!

  3. uhhh brate dok citam savio sam se i drzim se za penis xaxax osjecam bolove aa ne daj boze nikome :)))