Prosize kapsule

Pamela Anderson 13. put krasi PLAYBOY

Naša, a nadamo se i vaša omiljena Playboy zečica Pamela Anderson oborila je rekord, slikajući se i 13. put za naslovnu stranu najpoznatijeg svetskog magazina za muškarce PLAYBOY. Pamela na naslovnoj strani januarskog izdanja za 2011. godinu pozira u stilu glumice Anite Ekberg iz filma „La dolce vita“ snimljenog 1960. godine.

Iako Pamela (43) ima tek sedam godina manje od broja godine koje su protekle od kad je ovaj film prvi put prikazan, to se sa naslovne strane pod radnim nazivom „La dolce Pam“ ne bi moglo zaključiti. Istina, plastična hirurgija i dobar fotošop odradili su svoje, ali poštujući Pamelinu višedecenijsku karijeru skidačice, siso-pokazivačice i Baywatch kupačice, ne može joj se ništa prigovoriti. Pamela se prvi put za Playboy slikala 1989. godine, a od tada je slikanje zaključno sa ovim ponovila još 12 puta i time postala Plejbojeva zečica sa najviše naslovnih strana. Pameli u poslednje vreme na polju karijere ne cvetaju ruže, pa se osim angažmana u PETI u radu na zaštiti prava životinja, nedavno pojavila i u indijskom Velikom bratu, a svratila je do kršnog Monetnegra gde je planirala da snima crnogorsku varijantu Čuvara plaže. Da li je Pamela bila predinamična za Đetiće čija je glavna deviza „Šjedi, odmori, ima se kade“, ili su joj plaže Kalifornije ipak bile veći izazov od kamena plavog Jadrana ne znamo, ali činjenica je da od posla nije bilo ništa.

Gola Pamela Anderson

Kako bilo, Pamela se i dalje bori za nekadašnji sjaj, ali ako sagledamo današnju konkurenciju, očigledno je da će Pam morati dobro da naoštri bradavice. Mlađe, osim što su slađe, bodu jače… Izdrži Pamela, uz tebe Srbija je CELA!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.