Prosize kapsule

Penisi nam postaju SVE KRAĆI!?

Ako smo vas možda našim prethodnim tekstovima uverili da veličina NIJE bitna – oprostite nam! Ne, naša greška nije u tome što smo tvrdili da za dobar seks nije važno koliki vam je već kako ga upotrebljavate. Iza te tvrdnje i dalje stojimo i uveravamo vas da po tom pitanju nemate brige. Međutim, ono što bi trebalo da vas zabrine jeste otkriće do kojeg su nedavno došli istraživači sa instituta u Padovi, a ono glasi – PENISI POSTAJU SVE KRAĆI!

Normalna dužina penisa

O čemu je reč? Istražujući večiti muški rebus „Da li je veličina penisa bitna ili ne“ pomenuta grupa naučnika došla je do veoma važnog otkrića po dužinu muškog ponosa. Naime, rezultati njihovog istraživanja pokazali su da se dužina penisa kod muškaraca u odnosu na dužinu od pre 60 godina smanjila za ceo centimetar. Reč je o dužini penisa u opuštenom stanju, dakle, kada nije u erekciji. Ona je početkom 40-ih dvadesetog veka iznosila 9,7 centimetara, dok je danas prosečni muški penis dugačak 8,9 centimetara.

Veličina (ni)je bitna!

Iron Abs za vas

Šta utiče na skraćivanje penisa?

Kako tvrde naučnici, na fenomen skraćivanja penisa poslednjih nekoliko decenija najviše su uticali zagađenje prirodnog okruženja, brojni aditivi koji se dodaju hrani, teški metali, toksični sastojci deterdženata za pranje rublja, pesticidi, hemijska jedinjenja koja se mogu pronaći u plastici, veštačke boje… Svi ovi faktori na neki način uzrokuju hormonalni disbalans kod mladih generacija u razvoju zbog čega dolazi i do promene u građi, naročito kod muškaraca. Sigurno ste primetili da su novije generacije sve više, sve mršavije i sve dužih ekstremiteta. Između ostalog, pomenuti faktori utiču na degeneraciju muških hormona androgena koji počinju da „imitiraju“ ženske hormone zbog čega dolazi do promena u građi organa kod muškaraca, pa i polnih. Ove promene najviše se odražavaju upravo na veličinu muškog polnog organa. Doktor Karlo Foresta, koji je i predvodio pomenuto istraživanje ističe da će zbog ovih promena na hormonalnom nivou, muškarci sve manje ličiti na svoje polne srodnike od pre nekih stotinak godina, a sve više na – ŽENE!

Ko ima duži?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.