Prosize kapsule

Zašto mi se ne javlja?

Čekanje na njen poziv može izgledati kao večnost. Ta večnost traje još duže ako preraste u opsesiju,a najduže u slučaju kada i ne pozove. Neki tvrde da sa pozivom i na poziv treba čekati pet minuta. Drugi opet kao idealan termin postavljaju dva dana, a kao definitivno loš primer navodi se poziv nakon sedam dana. Čiji, nije ni važno. Ako te ne pozove ili makar ne pošalje sms već sutra, znaj da ne trebaš da čekaš – načini prvi korak.

Svaki korak ka napred u životu je težak. Prvi su po pravilu najteži. Koliko banalan primer prvog koraka ponekad može biti najbolje opisuje situacija – kada će pozvati? Čekamo i mi, čekaju i one, a niko da pozove. Pravila i protokol postoje čak i u ovoj sferi međuljudskih odnosa. Naš savet je da pravila ponekad treba kršiti, naročito ako ti se devojka STVARNO sviđa. Međutim, ponekad ti njeno nezvanje ili neodazivanje može reći više od svih naših saveta.

Ona te ne zove jer…

Čeka da je pozoveš

Da li čeka da ti načiniš prvi korak ili si je smorio svojom pričom o JA, JA, JA i još malo JA, vrlo lako ćeš odgonetnuti. Ako ti se ne javlja posle sedam dana, i kuliranja ili izbegavanja odgovora na dve tvoje pristojne i nenapadne poruke u kojima je pozivaš na piće, jasno je. Ne dopadaš joj se. Kreni dalje. Međutim, ako su prošla tek dva dana, taj treći je poslednji koji možeš iskoristiti da joj se javiš, a da se ne pravdaš. Neki čak kažu da je pravo vreme i način da joj se javiš kratak SMS pet minuta nakon što ste se rastali u kojem joj se zahvaljuješ na predivnoj večeri.

Drugarice kažu NE

Svaka devojka ima svoj stručni tim velikoŽENSKIH mozgova koji donose odluke o pitanjima prvog prioriteta u njenom životu. Lažno se zanoseći idejom da svaka poseduje suverenu „zakonodavnu“ vlast u zasebnoj oblasti njenog života (šminka, odeća, parfemi, cipele, prijatelji, roditelji, mračne tajne, tumačenje snova i onostranog + ljubav) ovaj trust je više skup torokuša čije većinsko NE odlučuje o najvažnijim segmentima njenog života. Dakle, ako njene prijateljice kažu NE, budite sigurni da vas ona neće ni pozvati.

Postoji neko drugi

I na kraju, možda je jednostavno u međuvremenu (pri čemu mislimo na ona dva minuta kada ste je ostavili sami dok ste plaćali račun) pronašla nekoga ko joj se više sviđa. Znate, žene su tako skoncentrisane na sve ono što govorimo, kako izgledamo i to koliko se trudimo da ih obrlatimo, da ne postoji nikakva šansa da ne ispoštuju sav naš trud, čak i ako im za kraj oka zapadne najseksi muško koje su videle u životu. One su verne i ostaće uz vas pa sve i da umesto kiše oko nje padaju „Bred Pitovi“. Naravno, šalimo se.. Zapalila je odavno, a u tome što se na „njen“ broj telefona tebi i nakon dva dana javlja stariji muški glas nema ničeg čudnog. Pa, zar zaista misliš da ti je dala pravi broj?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

8 komentara na “Zašto mi se ne javlja?

 1. Prvi put citam ovakve stvari posmatrane iz muskog ugla i mogu reci da ste u pravu.. Samo bih dodala da nece svaka devojka odluciti onako kako joj kazu drugarice 🙂 Pozdrav

 2. Kao devojka rekla bih da meni izuzetno prija da mi se muskarac odmah javi posle prvog sastanka. Mrzim te igrice da treba da prodje X dana i sl. Najzaljubljenija sam ako se odmah na samom pocetku cesce vidjam. A najbolje i najduze veze su se rodile posle kraceg ili duzeg druzenja. Ali glasam za to da muskarac ako mu se svidi devojka odmah sutradan se javi i ako ne mogu bas da se odmah vide bar da se kratko cuju. Mislim da muskarci ne vole da se zene prve jave, i da im je to pokazatelj da je zena napadna. Ili gresim?

  • A kako tumacis ovo. Bio sam sa devojkom , sa kojom sam se duze vreme dopisovao. Videli smo se , proveli smo sat vremena zajedno. Sve je bilo okej. Na kraju naseg sustreta pre nego sto je otisla kuci poljubili smo se kao decko i devojka. Sutradan sam joj pustio poruku, ''Kako je i sta radi'' Nema odgovora, uvece sam je cimnuo na telefon , takodje nema odgovora. Mozes li mi reci u cemu je problem, ako znas? Ako si imala takvih slucajeva. Hvala u napred

   • Ja ne znam zasto te zanima u cemu je stvar? Produzi dalje…Sto moj drug rece: "Za takvima se i ne okrecem".

   • Greška je samo u tome što si je pitao kako je i šta radi. Da si smislio nešto originalnije ili da si rekao da je tebi bilo super i pitao nju kako se provela na dejtu, odgovorila bi ti. Ovako si bio previše “kliše”… jbg, više sreće drugi put 😉

 3. "stručni tim velikoŽENSKIH mozgova koji donose odluke o pitanjima prvog prioriteta u njenom životu. " c c c kako je ovo "lepo" napisano 🙂