Prosize kapsule

Zašto neke žene vole da su SAME?

U vreme kada je jedna od najdominantnijih preokupacija i muškaraca i žena kako se upariti sa nekim, odnosno, kako smuvati, kako upoznati ili kako osvojiti savršenu devojku ili savršenog muškarca, sve je više onih koji se odlučuju na samoću. Istina je da je jedan od razloga sve teža finansijska situacija većine mladih ljudi, ali to svakako nije i jedini razlog. Evo još nekoliko mogućih.

Karijera

Osim one grupe žena koje su rođene da postanu domaćice, sve je veći broj onih koje se u ulozi domaćice snalaze očajno, dok su im karijera i uspeh u poslu smisao života. Ako ste bili te sreće da vas je zadesila neka od devojaka iz ove druge grupe, budite sigurni da se kraj nje, osim ako nemate iste ambicije, nećete dugo zadržati. Ona je predator, grabljivica ubitačnog instinkta, tako da ako ne posedujete isti, bolje je ne kačiti se sa njom.

Samostalnost

Blisko povezano sa prethodnim jeste i sledeće. Nove žene, savremene, što bi rekla jedna naša (sada pokojna) pevačica, samostalne su dame. Njima nije potrebno da im ON plaća račun, da je ON vodi kroz život i u istom joj obezbeđuje sigurnost. Ona sve može sama, pa su joj muškarci najčešće višak. Upravo zbog toga ih uglavnom tretira kao seks igračke, ali se veliki broj ovakvih devojaka često umesto za muškarca odluči za vibrator ili — devojku.

Seks

Seksualne slobode i čuvena seksualna revolucija doprineli su tome da i jedni i drugi mahnito uživamo u zadovoljavanju čula i nagona. Neki su u tome otišli predaleko, pa im tog čulnog zadovoljavanja nikada nije dovoljno. Još, još i joššš… Upravo zbog toga što se ne mogu zasititi, neke žene se pri zboru — seks ili veza, odlučuju za seks. Veza jeste lepa, ali seks sa jednim partnerom nije isto što i seks sa dvadesetoricom. Raznolikost je zakon..

Strahovi

Još jedan od čestih razloga zbog kojeg devojke, ali i mnogi muškarci izbegavaju vezu jeste strah. Strah od vezivanja, strah od obaveze, strah od ljubavi, osećanja, emocija. Brojni su strahovi koji nas mogu odbiti od pomisli da se s nekim upustimo u ozbiljnu vezu, a iza svih ipak se krije jedan jedini — strah da svoju slobodu podelimo još sa nekim. Brrr…

Loša iskustva

Kako kaže ona stara, ko se jednom opekao i u hladno duva. Loša iskustva iz ranijih veza mogu biti dobro opravdanje, ali ne i dobar razlog za neupuštanje u nove veze. Samo učeći na greškama možemo biti dovoljno pametni da ih u budućnosti ne ponavljamo.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.