Prosize kapsule

VIP Survivor – koga bih prihvatio da treniram, a koga ne

Pre svega da napomenem da ne gledam TV u poslednje dve godine. Ima mnogo prijatnijih načina da se spali siva moždana masa. Recimo, mogu da se drogiram kao i sva normalna deca. Ponekad se desi da dok smišljam nove načina mučenja, pardon pomaganja ljudima u teretani, da me po malom mozgu “polije” neka od genijalnih emisija koje se emituju na srpskom TV nebu. Tako sam u nekoliko navrata imao priliku da perifernim vidom ispratim aktuelni VIP Survivor i došao sam do jednog zaključka — kako je ta raja skroz van forme.

Mislim, ovo su idoli Srbije i kao svi pravi idoli trebalo bi da vode računa o svim aspektima svog života. Nedavno sam pogledao film “The Secret” i svidela mi se jedna konstatacija. Čovek nije bogat ako je samo bogat duhom ili ima veliko materijano bogatstvo, a zdravlje je upropašćeno i obratno. Da bi neko mogao za sebe da kaže kako je bogat, onda mora da bude bogat u svim aspektima svog života.

Još od malena sam imao tu sposobnost da izmenim realnost prema svojoj volji. Jednostavno, ako nisam zadovoljan onim što se dešava oko mene, stvorim svet u kome se sve negativno pretvara u nešto bolje. Inače, u tom svetu sam ja savršen, sve me žene vole i imam najveću…. Ali hajde da se vratim na temu. Tako sam gledajući jednu epizodu Survivor-a, kao i svaki pravi lični trener na svetu, napravio plan kako bih doveo učesnike ove rijaliti emisije u vrhunsku formu.

Iron Abs za vas

01. Biljana Cincarević

Nisam siguran da li sam vam ikada pričao, ali ja sam jedna velike umetnička duša. Tako da verujem da bi se Biljana i ja  odlično slagali. Biljana i nije u toliko lošoj formi, ali mislim da bih mogao da je unapredim. Vidim da je boemski život ostavio par tragova na njenom telu, ali to je OK, pošto se to očekuje od umetnika.

Isto tako vidim da se loži na tripove tipa joga i slično. Joga je odlična, ali ako tražite unutrašnji mir. Ono što Biljani treba je da se malo više fokusira na svoju dijetu i krene da radi sa tegovima.  Mislim da bi trebalo da posebno obrati pažnju na gluteuse. Biljana očigledno ima genetski dosta jaku građu i široke kukove, što indicira da može da izrodi dosta dece — ideal majke. Isto tako ima atrofirane gluteuse i najverovatnije zadnju ložu, mislim da ovaj snimak najbolje demonstrira ono što želim da kažem.

Biljana tebe prihvatam na treninzima.

02. Aleksandra Perović

Nisam siguran šta se desilo sa ovom ribom, ali deluje kao da je imala nekoliko uzastopnih postova na vodi i kori hleba ili je bila u poseti Etiopiji. Ja je se lično sećam u ovom izdanju

i više mi se sviđa od ovog u Survivor-u.

Imam neki čudan osećaj da je Aleksandra ekomorf ili još uvek vuče posledice manekenske karijere. Ono što mi se sviđa kod nje je što je sportista, to se odmah primeti. Ženska ima muskulaturu, samo je malo atrofirana. Na prethodnoj fotki se vidi da ima potencijal za ozbiljne gluteuse i taj potencijal treba iskoristiti.

Moja preporuka bi bila da poveća unos kalorija i proteina u svojoj ishrani. Treba da poveća mišićnu masu u predelu leđa, ramena i zadnjice, a da smanji procenat sala na stomaku i butinama. Vidim da već nije u lošoj formi, ali gluteusi bi mogli da se zaoble, pogotovo u gornjem delu gluteus maximusa. Isto verujem da bi blago povećanje telesne mase ublažilo taj ispijen izgled lica.

Aleksandra se može pridružiti mojim treninzima kad god poželi.

03. Goca Tržan WTF

Šta se desilo ovoj ženi? Sećam je se kad je bila mega riba, ove fotke su tipičan primer njenog odličnog prirodno obdarenog tela.

Onda sam video ovu fotku.

OK, porođaj, porodičan život, ali WTF čoveče.  Meni više liči kao da je pored bebe nosila i frižider sa sobom. Dobro, malo sam više kritičan nego što bi možda trebalo, ali online casino WTF!!!

Goca ima odličnu figuru, ali uvek je bila malo punija, što meni savršeno odgovara kod žena. Akcenat opet ide na “malo punija”.  Moj plan za Gocu bi bio izbacivanje ugljenih hidrata na minimum tri nedelje. Njena insulinska osetljivost treba da se vrati na normalu, a to se može postići samo ketozom. Ovo se posebno vidi po šlaufu koji gaji na stomaku, što je atipično za žene, jer se mnogo češće goje na zadnjici i butinama, a kad salo pređe na stomak onda postoji problem sa slatkišima. Goco, Goco, šta si jela?!

Što se treninga tiče, bez velikih težina za nju. Goca je verovatno endomorf i samim time nikakv problem ne bi bio nabaciti veću mišićnu masu na njeno telo. Tako bih ja radio komplekse sa bućicama i kružne treninge, sa 15 minuta laganog kardio treninga na kraju svakog treninga sa tegovima. Isto tako mislim da bi joj dobro došla suplementacija sa ZMA, da malo pomeri hormonalni balans u telu.

Goco, ja i ti na treningu — kad god hoćeš.

04. Vesna Zmijanac

Da ste me pitali pre jedno 30 ljeta, bez sumnje bih prihvatio svašta, ali danas nisam siguran šta bih mogao da uradim.

Moving on…sorry Vesna.

05. Nikolija Jovanović

Ne radim sa maminim mazama. Kod mene treniraju samo vežbači koji su spremni da daju sve od sebe kako bi postigli odličnu formu. Nije da Nikolijinoj formi već nešto fali, sasvim suprotno, ali ne verujem da je provela jedan dan u životu trudeći se da nešto postigne.

Sorry Nikolija, nije nam suđeno.

06. Katarina Vučetić

Katarina je odlična riba, nisam fan silikona, tako da me ni njen višestruki display poprsja nije oduševio, jer i nije bio nešto reprezentativan. Što se ostatka tiče sve je ne mestu, ništa ja tu ne bi dir”o… Figurativno naravno.

07. Jelena Mrkić

Jelena je moja komšinica. Tačnije, nekad bila. Naime, 2006. godine je trenirala u teretani na Petrovaradinu dok sam ja bio trener i ispalila me je za jednu dnevnu članarinu i trenirala za džabaka. Naravno da je koristila svoje “specijalne veštine” da bi me obmanula, ali čim sam došao sebi shvatio sam da nešto nije u redu. Avaj već je bilo kasno, ali ‘ajde. Čovek se uči dok je živ.

U svakom slučaju i ona je ono što bi mi u Pezosu danas rekli, fucnuta, a pošto je takav skenk da ne plaća 200 dinara za dnevni trening, odbijam kategorično da joj budem lični trener!

Sorry, ali sponzorke ne treniram…ali dosta sam vešt sa Photoshopom tako da ne moraš ni da treniraš.

08. Bojana Barović

Još jedna sponzorka, ali ovoj fakat ništa ne fali, a i nije me ispalila za članarinu, tako da imam za nijansu bolje mišljenje o njoj. Isto tako ne vidim da ima nekih većih nedostataka, tako da sve najbolje i prijatno.

Bojana, treniram te kad god poželiš.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “VIP Survivor – koga bih prihvatio da treniram, a koga ne

  1. mnogo bitno koga bi ti trenirao, pa ko bi tebi dosao da ga treniras majke ti?