Prosize kapsule

Kako posao utiče na SEKS?

Red je došao na još jedno istraživanje. Nije baš da slepo verujemo u njihove rezultate, niti da iste smatramo neobično važnim za opstanak naše civilizacije, ali uvek je zanimljivo pročitati do kakvih su to otkrića došli veliki umovi. Za razliku od jučerašnjeg u kojem se navodi da muškarci sa sela imaju veće penise od onih koji žive u gradu, ovo današnje nam govori nešto više o povezanosti našeg zanimanja i seksualnih apetita. Ponavljamo, verovatno nije istina, ali zanimljivo mora biti.

U časopisu “Psicologia e Salute” nedavno je objavljena studija o tome kako posao, odnosno specifična zanimanja utiču na seksualni život muškaraca. Iako u Srbiji ova studija baš i nije primenjiva, jer skoro svaki posao, ako ste uopšte imali sreće da ga nađete, može uticati jedino na vašu potenciju, evo te magične studijske liste…

Političari

Politika je kurva. Nezahvalno bi bilo reći da se oni koji se bave njom mogu nazvati drugačije do kurvari. Istraživanja sprovedena u okviru studije pokazala su da su, u odnosu na muškarce koji se bave drugim zanimanjima, političari skloniji češćem menjanju seksualnih partnera, kao i da češće varaju i lažu devojke i supruge. Profesionalna deformacija? Verovatno…

Javne ličnosti

Ličnosti sa estrade, malih ekrana i uopšte, slavni i poznati, u svom karakteru imaju zacrtanu jaku ego crtu. Osim onog primarnog, a to je ljubav prema onom čime se bave, javne ličnosti su javne jer više od svega vole sebe i činjenicu da su u centru pažnje. Upravo takve su i u seksu – sebične i prilično nezahvalne ako očekujete obostrani užitak.

Umetnici

Običnost, za ovu sortu muškaraca predstavlja nešto neshvatljivo. U ljubavi ceo život provode u traganju za srodnom dušom, a u seksu za osobom dovoljno ludom da isproba sve što je u tom trenutku blesnulo u njegovom nesvakidašnjem umu.

Advokati, lekari…

Oprez je profesionalna deformacija ovog zanimanja. Upravo zbog toga, lekari, advokati, pa i mehaničari i druge zanatlije koje se bakću sitnim, a životno bitnim stvarčicama, prema ovoj studiji, u krevetu retko pokazuju inicijativu i odlučnost.

Vojnici i sportisti

Osim jakog tempa i dobre kondicije, momci koji se bave sportom ili su pak, profesionalni vojnici, poznati su kao verni i kao oni koji lako i trajno vezuju za svoje devojke. Disciplina ih je naučila danedostatak seksa podnose MUŠKI.

Menadžeri i direktori

Kako se njihov posao svodi na kontrolu, izdavanje naređenja i donošenja odluka, tako i na seks gledaju kao na još jedan zadatak koji se mora ostvariti poštujući unapred utvrđenu rutinu. A zna se, zadatak mora biti odrađen. Baš kao i seks…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.