Prosize kapsule

Seks za JEDNU noć!

Ako postoji savršena noć za seks za jednu noć onda je to definitivno NOVOGODIŠNJA NOĆ. Opuštena atmosfera, opuštajući alkohol i opuštenije namontirane seksi cice, sve zove na neobavezan seks. Ona stara da su imena mrska, večeras treba da bude vaša deviza.

Ako ste bili dovoljno pametni, pa ste već savladali naše lekcije:

1. Kako smuvati devojku

2. Kako smuvati devojku – pravilnik u 8 koraka

3. Kako smuvati devojku – priprema, pozor, SAD

4. Najbolje fore za muvanje

5. Najgore fore za muvanje,

onda vam kao jedini problem ostaje da sve zadržite samo na seksu.

Kako da seks za jednu noć i ostane na tome?

Budete li te sreće, a velike su šanse da hoćete, da naletite na devojku koja želi isto što i vi, SAMO SEKS, sve će proći kao podmazano. Kad smo već kod podmazivanja, možda će vam naš tekst o lubrikantima biti od koristi. Veliki je broj devojaka koje novogodišnju noć koriste da ižive sve svoje najluđe hirove. Seks za jednu noć jedan je od tih najluđih. Zašto? Osim onog najčešćeg razloga, a on glasi SEKS, veliki broj devojaka se na seks sa potpunim strancem odlučuje zbog izazova, samodokazivanja, provere svojih kvaliteta i privlačnosti, a nije mali broj onih kojima ovakve veze predstavljaju fetiš. Uglavnom, jer nisu spremne za ozbiljniju vezu… Kako god vama to i odgovara. Međutim, šta ako…

Šta ako ona pobrka signale? Seks za jednu noć ne mora nužno značiti isto na vašem i njenom jeziku. “Seks” sa vaših usana u njenim ušima može zvučati kao “veza”. Da biste i sebi, ali i njoj prekratili muke, evo šta treba učiniti da bi seks ostao samo seks.

Odmah razjasni situaciju: Ja hoću samo seks.

Ne vodi je kući: Ako nemaš auto, ili ako ti ne odgovara WC kafića, pozajmi stan najboljeg druga na noć. Ona ne sme znati gde živiš.

Bez doručka u krevetu: Kad završiš posao, istuširaj se, obuci i kreni. Ne čekaj jutro.

Bez telefona: Broj telefona ne ostavljaj.

Fejsbuk: Ako treba briši profil, ali najbolje je da se predstaviš lažnim imenom.

Kondom: Bez njega se ne upuštaj u seks za jednu noć, da ti ona ne bi postala obaveza za ceo život.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.