Prosize kapsule

Majka i ćerka zajedno izvode striptiz (foto)

Jedna američka striptizeta popularna je zbog toga što svoje plesne tačke izvodi sa ćerkom. 43-godišnja Pegi Džustus iz Tampe bavi se plesom oko šipke još od svoje 16. godine. Iskusna plavuša majka je tri ćerke, od kojih je srednja, 23-godišnja Tifani krenula njenim stopama i počela da radi sa njom.

„Nikada nisam bila stvorena za školu pa sam se ispisala posle 1. srednje. Znala sam da sam stvorena za ples. Još kao 5-godišnjakinja, nakon što sam na televiziji gledala jednu zabavu sa plaže, rekla sam tati da ću biti go-go igračica. To je postala porodična šala koja se ostvarila,“ priča Pegi i dodaje da je oduvek znala da će je jedna od tri ćerke naslediti, ali da nije znala da će to biti Tifani koja je striptizom počela da se bavi pre pet godina.

Majka i ćerka danas su uigran duo koji žali i pali na plesnom podijumu u striptiz klubu, pa dok se Tifani vrti oko šipke Pegi polako počinje da se skida. Obe kažu da imaju mnogo vernih gledalaca koji obožavaju njihovu zajedničku tačku, a popularne su i kod mušterija koje vole ples u krilu.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar