Prosize kapsule

Nega i izgled – Doteraj se za nju!

Žene vole negovane muškarce. Osim ako one same to nisu, a za takve ne brinemo, jer ni mi ne volimo takve. Kada kažemo dobro negovane, ne mislimo na muškarce koji pola dana provode po kozmetičkim salonima. Mislimo na osnove humane higijene. Na šta tačno? Pročitajte u tekstu koji sledi…

Postoji nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju kako ne biste oterali devojke od sebe ili kako biste im makar seks sa vama učinili prihvatljivom idejom. Krenimo redom…

Dlake

Počevši od dlaka na licu, pri čemu ne mislimo samo na bradu i brkove, već i na dlake u nosu i ušima, preko dlaka ispod pazuha, uredno podšišanih (ne nužno depiliranih) dlaka na grudima, sređenog žbunja na genitalijama, preko dlaka na leđima do onih na vašim “donjim leđima”, sve dalake moraju biti uredno podšišane i pod kontrolom. Možemo pričati i verovati u šta god hoćemo, ali devojke vole negovanu džunglu.

Svež dah

Ne želiš da je parališeš dahom, već pogledom, usnama ili makar seksom za pamćenje. Međutim, do njega neće doći ako joj prethodno oduzmeš svest, odnosno zadahom dovedeš do izdaha. Popravi zube, očisti jezik ili uzmi mint bombonicu ili žvaku. Nije teško, samo se potrudi. Ili pak, pročitaj naš tekst o tome kako se izboriti sa lošim zadahom.

Miris

Osnovna funkcija parfema prvobitno je bila afrodizijačka. Kasnije se ispostavilo da su odlični u prikrivanju neprijatnih ili prirodnih mirisa tela. Oba svojstva parfema i mirisa žene vole, a tebi idu u korist. Namiriši se…

Bubuljice

Nenegovano lice, puno bubuljica, akni i mitisera jedan je od najvećih odbijača devojaka. Mguće je da je tvoj problem hormonalan, ili da je reč o nepravilnoj ishrani. U svakom slučaju rešiv je. Pogledaj naš tekst o tome kako se rešiti bubuljica.

Nokti

Sasvim je normalno da žena voli da ih miluju nežni prsti, a ne kandže zveri. Minimum koji možeš dati jeste da ih podsečeš. Manikir i pedikir su napredni nivo koji takođe preporučujemo, ali ako nisi za eksperimentisanje i grickalica će biti dovoljna.

Usne

Za lep poljubac usne su presudne. Muškarci smo, o njima ne vodimo previše računa mada bi trebalo. Hladno vreme, Sunce, alkohol… Svi oni isušuju naše usne i savršen poljubac pretvaraju u ljubljenje šmirgle. Probajte. Dopada vam se? Ne? Onda kupite labelo.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.