Prosize kapsule

Kako je dovesti do orgazma?

Savršen seks moguće je videti jedino na pornićima. Zašto? Zato što snimanje seks scena, vratolomnih seks poza i savršenih orgazama koji zajedno čine savršen seks traje satima. Vama to na filmu svakako deluje idealno, ali kada biste nekim slučajem naleteli na aktere tih idealnih scena otkrili bi vam tajnu koju ste već znali − savršen seks ne postoji, sve je stvar glume… Međutim, ono što postoji jeste dobar seks koji možete pružiti svojoj partnerki, a da pre toga niste završili FDU. Mada reko koji pornićar jeste. Evo najvažnijih elemenata DOBROG SEKSA.

Predigra

Osim ako nije reč o seksu na brzaka, gde za predigru stvarno nema ni mesta ni vremena, u svakom drugom slučaju ona bi trebala da bude neizostavan deo vašeg seksa. Ako želite da bude dobar… Predigra počinje već pogledom, još dok ste u potpunosti obučeni. Ženama je za razliku od nas potrebno malo više da se zagreju. Činjenica je da nama za isto treba delić mikrosekunde. Dovoljan je, recimo, pogled na njenu guzu, dodir… Njima je potrebno mnogo milovanja, po koji kompliment i pre svega nežnost muškarca koji zna da pronađe sve njene “nežne tačke”. Koliko predigra treba da traje? Koliko je potrebno da njene stege počnu da popuštaju. Uključujući čašicu razgovora, ali i nekog pića, ne biste trebali da stajete pre desetog minuta.

Erogene zone

Poznavanje ženskih erogenih zona neodvojivo je od predigre. To znanje potrebno vam je za onaj trenutak kada se sa pića i pogleda prelazi na dela. “Pokaži prstima sa obe ruke, koliko prijaju te slatke muke”: kaže jedna od veselih pesama tužnih devedesetih, i ne greši mnogo. Gde trebaju da završe tvoji prsti? Na grudima jer su najveće. Ipak, ne treba zapostaviti ni vrat, uši, usne, kosu, a kako je koža najveći ljudski organ smatrajte je i najvećom erogenom zonom. Milujte je tamo gde je koža najosetljivija – unutrašnjost butina, ruku, dlanova, ljubite je sa zadnje strane kolena… I na kraju, naravno, dolazimo do Venerinog brega. Tu vam neka posebna pojašnjenja ne trebaju – erogena zona je sve što dotaknete, klitoris naročito.

Seks

Sada je došlo vreme za seks. Pre toga ona bi mogla da se oduži vama za priušteno zadovoljstvo, a ako ne zna kako preporučite joj tekst o oralnom seksu za muškarce. Vi biste takođe mogli “baciti oko” na savete kako je oralno zadovoljiti. Sada kada ste se dobro “nadražili” vreme je za akciju. Za dobar seks su najvažnije tri stvari: da znate šta vaša partnerka voli, da niste monoton ljubavnik, i da znate da ubodete pravo mesto.

To šta ona voli, lako ćete saznati posmatrajući njene reakcije tokom seksa, ili je jednostavno pitajte – da li ti ovo odgovara ili ne. Najgore je siliti je na nešto što joj ne odgovara. Ako vam je toliko stalo do toga, opredelite se za upornost i strpljenje. Prihvatiće kada bude bila spremna za to. Ako je budete silili neće nikada.

Šta znači “monoton ljubavnik”? To znači da praktikujete isti ritam, isti ugao penetracije i uvek iste seks poze za prosečan ili ispodprosečan seks u istom (najčešće minimalnom) trajanju. Dakle, morate poraditi na varijacijama ritma – brže, sporije… Ovo ne samo da će njoj priuštiti veće zadovoljstvo nego će i vama pomoći da orgazam dostignete kasnije i produžite seksualni odnos. Korisno: saveti za duži seks. Višestruko obostrano zadovoljstvo. Još jedna važna lekcija u ovom odeljku jesu seks poze. Gledajte da tokom seksa promenite makar dve. U tekstu o seks pozama ponudili smo vam veliki izbor, pa birajte šta vam se dopada. Samo zapamtite, ne prija svaka seks poza isto svakom paru.

Da biste joj pružili vrhunski užitak neophodno je da znate njenu tačku – G tačku. Ona se nalazi, otprilike na nekih pet do deset centimetara od ulaza u vaginu, sa gornje trbušne strane vaginalnog zida. Iako postojanje ove tačke nikada nije dokazano, smatra se da je reč o zadebljanju punom nervnih završetaka, koje se pri nadraživanju napuni krvlju i zadeblja. Smatra se da nadraživanjem G tačke, žena čak može dostići orgazam propraćen ejakulacijom. Najbolja tehnika za nadraživanje G tačke, baš kao i klitorisa jeste kombinacija nežnog maženja sa povremenim jačim pritiscima. Kako vam u nadraživanju G tačke usne i jezik ne mogu pomoći kao kod klitorisa, predlažemo vam da isprobate neku od seks poza koje će naciljati vaš penis pravo u njenu G tačku. Probajte…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.