Prosize kapsule

Kako odložiti orgazam?

Preuranjena ejakulacija, ili prostije rečeno problem preranog svršavanja, česta je muška frustracija koja podjednako muči oba pola. Iako je veliki broj onih koji se oslanjaju na teoriju da je preuranjena ejakulacija bolest ili genetski određena predispozicija protiv koje se ne može, istina je da se naučnici slažu da je problem izlečiv i da je njegovo rešenje osim u preparatima i tabletama koje imaju dejstva, i u muškoj glavi. Postoje određene tehnike koje vam mogu pomoći da odložite ejakulaciju, a mi vam predstavljamo najbolje.

Masturbacija

Da li je zdrava ili nije, u to u ovom tekstu nećemo ulaziti, jer smo ulazili u ranijim. Kad je reč o preuranjenoj ejakulaciji, masturbacija je pre svega praktična. Kako? Ovako. Jedna od najboljih tehnika odlaganja ejakulacije jeste osluškivanje vašeg orgazma tokom masturbacije. Neophodno je da pri masturbaciji u početku ne koristite pomagala poput pornića, erotskih magazina ili lubrikante. Na suvo i slepo, osluškujte svoje telo. Prepoznajte sve nagoveštaje nadolazećeg orgazma i vežbajte da svaki sledeći prepoznate za vreme i odložite ga. Druga faza jeste masturbacija uz pomenuta pomagala. Na isti način – predosetite i odložite. Trebaće vam više vremena i više puta da bi tehnika na kraju uspela, ali vredeće.

Uključite partnerku

Za seks je potrebno minimalno dvoje. Odlaganje orgazma, vi u stvari najviše vežbate zbog nje, da bi njoj seks bio dobar. Isto kao što vi morate naučiti govor njenog tela za njen savršen orgazam, tako je važno da i ona nauči govor vašeg tela. Uključite je već u fazi masturbacije. Budite joj instruktor, neka upozna vaše reakcije, oseti vaš ritam i stepene nadraženosti. Na taj način, orgazam ćete dostići zajedno.

Kegelove vežbe

Stezanje pubokoksigealnog mišića, mišića koji zaustavlja mlaz mokraće, iako je najčešće vezano za žene, može pomoći kontroli muškog orgazma. U tekstu Kegelove vežbe možete pogledati sve o ovim vežbama, i videti trening za vaš savršen orgazam.

Seks

Iako se uvek može misliti na dlakave noge mlohave žene u godinama, ova opcija je fatalna za kvalitet orgazma i seksualnog zadovoljstva, a to je i prioritet seksa. Mnogo pametnije jeste osluškivati svoje telo. Postoji nekoliko tehnika kojima ćete prilikom seksa odložiti orgazam. Usporiti ritam do splasnuća erekcije jedna je od mogućih opcija. Druga je stisnuti koren penisa do utrnuća pred orgazam čime ćete iskontroliati ejakulaciju i odložiti orgazam. Treća varijanta jeste prstenje za penis koje smanjuje dotok krvi u penis, ali održava erekciju. Takođe, možete probati i neki od kondoma premazanih lubrikantima koji su namenjeni upravo onima koji su osetljiviji na trenje i treba im manje da dostignu orgazam.

Najbolja tehnika jeste vežba. Što više seksa budete imali, sami ćete, osluškujući svoj organizam i orgazam, ejakulaciju postepeno odlagati sve dok ne postanete “trkač na duge staze”.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar