Prosize kapsule

Kako povećati penis?

Pitanje veličine tipično je muško pitanje. Ovo nismo zaključili onako laički, već na osnovu pitanja koja postavljate. Kako povećati mišiće i kako povećati penis dva su najčešća. Kako je i M@N! muškog roda, sasvim nam je razumljiva vaša radoznalost jer se o veličinama i sami često pitamo. Upravo zbog toga se i trudimo da uvek budemo efikasni i pružimo vam odgovore koji će zadovoljiti vašu radoznalost. Tako je i sa današnjim, na pitanje: Kako povećati penis?

Muški polni organ − penis

Ono što se mora na početku razjasniti, ako se ožbiljno želimo pozabaviti produženjem penisa, jeste šta je penis. Penis nije mišić u klasičnom smislu i nije kost. Penis je sastavljen od tri sunđeraste cevi i krvnih sudova. Većina onih koji razmišljaju o povećanju penisa, penis posmatraju kao mišić. A ako je mišić, onda se može i nabildovati, je l’ tako? E, pa nije. Svako “bildovanje” penisa može dovesti do rizika nagnječenja, među muškarcima poznatog kao preloma penisa. Kako? Penis nije kost, pa se ne može prelomiti, ali se može nagnječiti. Do toga, uglavnom, dolazi pri seksualnom odnosu kada dođe do tupog kontakta vrha penisa o partnerkinu stidnu kost, pri čemu može doći do pucanja zida membrana koje okružuju pomenuta sunđerasta tkiva. Sve se može sanirati mirovanjem, ali rezultat povrede može biti i teži, a u tom slučaju se savetuje hirurška intervencija.

Povećanje penisa − tablete

Prvi i najzastupljeniji način za produženje penisa jeste tabletama i raznim kremama koje se mogu naći na internetu ili u apotekama i sex šopovima. Pri odabiru tableta treba obratiti pažnju na sastojke i deklaraciju proizvođača i distributera. Ne treba kupovati neproverene proizvode. Prosize tablete za povećanje penisa jedno su od najpopularnijih sredstava na našem tržištu, a distributer garantuje za rezultate.

Iron Abs za vas

Kada je reč o kremama i preparatima uvek je najbezbednije odlučiti se za one koji sadrže prirodne sastojke. Možete ih naći u erotskim šopovima, i uglovnom sadrže ginko bilobu, aloa veru ili jojobu. One utiču na prokrvljenost penisa i daju mu blago erektivni izgled kada je u opuštenom stanju. Naravno, ovaj efekat je privremen, pa se mazanje savetuje pre seksa (ako želite impresionirati). Kreme na bazi hormona nisu preporučive jer loše utiču na zdravlje jetre i krvnih sudova.

Pumpice i pomagala

Pomoću vakumskih i medicinskih pumpica postiže se maksimalna erekcija, međutim, još uvek nije utvrđeno kakva je učinkovitost kada je reč o penisu u opuštenom stanju. Pumpice za povećanje penisa možete pronaći u svakom seks šopu, a koriste se duže od sto godina. Oni koji su ih koristili tvrde da svakodnevnom upotrebom može doći do povećanja penisa za nekoliko centimatara. Ipak, medicinskih dokaza za isto još uvek nema. Osim za jaču i tvrđu erekciju, po nauci, vakum i medicinske pumpice još nemaju druge koristi. Takođe, nije utvrđeno ni koje su štetne nuspojave svakodnevnoe upotrebe ovih aparata.

Vežbe

U arapskom svetu odavno su poznate određene “ručne” tehnike kojima se može povećati penis. Otuda i arapski naziv “jelqen” za pokret kojim se penis doslovno “muze” kako bi se povećao. Za “muženje” penisa neophodne su vam dve ruke, tople obloge i ulje za masažu koje se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka. Penis prvo ugrejte toplim, ne prevrućim oblogama, kako biste proširili krvne sudove. Zatim, držeći ga pod uglom od 90 stepeni, počnite sa masažom palcem i kažiprstom, od korena do vrha penisa. Masaža treba da ima nekoliko serija, pri čemu svaka serija traje deset sekundi, baš kao i pauza. Po završetku masaže, penis blago protresite i ponovo ga ugrejte oblogama. Smatra se da su vežbe zaista efikasne i da se već nakon nekoliko nedelja penis može povećati do 5 centimetara.

Povećanje penisa − operacija

Hirurški, penis se može povećati ili ubrizgavanjem originalnih masnih ćelija penisa direktno u penis, ili produženjem penisa izvlačenjem nekoliko dodatnih centimetara iz korena penisa. Oba načina su rizična i može doći do komplikacija, ali se smatraju bezbednijim od ubrizgavanja silikonskih inekcija u penis. Prvom metodom se dobija na obimu penisa, a drugom na dužini.

Šta možete sami uraditi?

Osim pomenutih vežbi, samo možete povećati penis samo uz pomoć trika. Ne šalimo se. Postoji nekoliko trikova zahvaljujući kojima penis vizuelno deluje veći. Brijanje genitalija prvi je i najjednostavniji. Nešto komplikovaniji jeste da smršate, odnosno da “skinete stomak” i time “povećate” penis. I na kraju tu su posebne push up gaćice. Imaju isti efekat kao push up brusevi, samo što ženama “budže” grudi, a nama “paket”. Pa, ti preuzmi “stvar” u svoje ruke.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Kako povećati penis?

  1. Pingback: Povecanje penisa | CenitTravel