Prosize kapsule

G tačka — kako je pronaći?

Iako mnogi nikada otvoreno ne bi priznali, “poklapanje” u seksu jedan je od važnih elemenata za uspeh veze. A za uspeh seksa, odnosno za dobar seks, najvažnije je ono što je njegov vrhunac, orgazam. Ako umete da je zadovoljite, i ako za vas tajna ženskog orgazma, a ponajviše orgazma žene sa kojom ste, u stvari nije tajna, ne brinemo se. Međutim, ako problemi postoje, treba ih rešiti što pre.

Najveći problem za većinu muškaraca predstavlja mistična G tačka. Mi tvrdimo da je reč o mitu kojim nas žene dodatno muče, jer da se razumemo, niko osim njih ne zna gde se pomenuta tačka nalazi. Ipak, kako je svrha svega da one budu zadovoljene i srećne, a  takozvana G tačka je ključ njihove seksualne sreće, na nama je da je pronađemo, pa čak i da ne postoji. Momci, zagrejte prste! Krećete u G point avanturu…

Gde se nalazi G tačka?

Za početak, G tačku nikada nećete pronaći ako odmah krenete da “kopate” po unutrašnjosti njene vagine. Morate sačekati da se ona dovoljno uzbudi da bi “mistična zona” primila dovoljnu količinu krvi i postala koliko-toliko uočljiva. Za to vreme, igrajte se onim što vas čeka na ulazu u “tajnu odaju”. Predigra klitorisom, erogene zone, poljupci, milovanja, maženje… Ne žurite. To je prva greška. Druga je da idete presporo. Za zlatni užitak pronađite zlatnu sredinu.

Ok. Do sada se već dovoljno uzbudila i možete krenuti u potragu za “tajnim mestom”. Sve što će vam biti potrebno za ovu misiju jesu dva prsta i poznavanje tehnike. Prvo ona dva prsta nežno ubacite u njenu vaginu. Okrenite ih jagodicama ka stomačnom zidu vagine i nežno milujući zid potražite mali deo kože koji se po teksturi i debljini razlikuje od ostatka zida vagine.  Da biste proverili da li ste na pravom mestu, lagano pomilujte taj deo pokretom kao da prstima nekoga zovete ka sebi. Slobodno napravite i manji pritisak. Ako ste “uboli” G tačku, znaćete to odmah. Nekontrolisani uzdasi i grčenje tela vaše partnerke potvrdiće vam da ste na pravom mestu.

Dodatni saveti

Imajte na umu da je svaka žena različita i da ne postoji univerzalna tehnika za draženje G tačke, pa čak ni klitorisa ili erogenih zona. Svakoj je “okidač” na različitom mestu i zato je uvek najbolje slušati govor njenog tela, a ponekad i nju samu. Zadovoljstvo je oboma cilj. Zašto je mučiti nečim što joj ne prija. Najvažnije je da vi utvrdite gde je njena G tačka, ali i gde su joj druge osetljive tačke, a tehniku ćete steći iskustvom i uz njenu pomoć.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “G tačka — kako je pronaći?

  1. Šalu na stranu!

    Imao sam žena koje jednostavno na tom mestu nisu reagovale!

    (ali su reagovale na klitoralno nadraživanje …)

    Dok su neke druge po pitanju G tačke pravile haos ! 😀

    Tako da, ostaje nam samo trening!

  2. Зависи од жене. Добро је да учествује у предигру са вашим партнером и поделити оно што вам се свиђа а шта не.

Ostavite komentar