Prosize kapsule

Srbi imaju najveći penis u Evropi

Srpski muškarci u proseku imaju najduži penis na Starom kontinentu, rezultat je istraživanja androloga dr Save Bojovića. Uprkos činjenici da je svaki treći Srbin nezadovoljan dužinom svog polnog organa, aa prosečnih 17 centimetara, naši muškarci su daleko ispred drugih Evropljana, čiji polni organi su dugački 11-15 cm, kaže dr Bojović.

“Mali broj muškaraca zna da im je karlica zakrivljena, a da iz njenog centra izlazi muški polni organ. To praktično znači da muškarac, gledajući odozgo, ne vidi trećinu svog uda. Zbog toga mnogo njih pati, jer su ubeđeni da im je manji nego što jeste. Recimo, svaki treći Srbin misli da mu je mali i kad dođu kod mene, mnogi se pravdaju: “Doktore, ne znam gde se dede, sad je bio tu.” Mogu samo da zamislim šta o sebi misle ostali Evropljani,” priča dr Sava.

On je u svom istraživanju naišao na brojne poteškoće jer se naša naučna literatura ne bavi muškim polnim ogranom.

“U našim savremenim naučnim knjigama možete naći sve o muškarcima. Kakve su im oči, da li im je podignuto ili spušteno čelo, klempave ili načuljene uši, ali o srpskom penisu nije bila napisana nijedna reč. Zbog toga sam prilikom istraživanja imao velikih problema, pa sam bio prinuđen da osmislim čak i lenjir s kojim sam obavio merenja,” kaže Bojović, koji se tokom istraživanja susreo sa najekstremnijim slučajevima, poput muškaraca koji zbog svojih prevelikih penisa tokom erekcije padaju u nesvest.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

2 komentara na “Srbi imaju najveći penis u Evropi

    • Па ниси… и ти си Србин! Чиај мало, Његоша и краља Николу … мој Србине! Тако да предњачиш међ Србима…