Prosize kapsule

Grudi joj nezaustavljivo rastu: Već imaju 23,5 kg!

Jednoj Amerikanki grudi nezaustavljivo rastu zahvaljujući činjenici da ih je povećala ilegalnom supstancom od koje bujaju 2,5 centimetra mesečno.

34-godišnja Čelzi Čarms tvrdi da su njene grudi najveće veštačke grudi na svetu. S obzirom na to da zajedno imaju 23,5 kilograma, što je polovina Čelzine telesne težine, nema sumnje da spadaju među najveće poprsje na planeti.

Starleta ovu skaradnu veličinu grudi duguje polipropilenskim nitima čija je ugradnja zabranjena u Sjedinjenim Državama. Čelzini implantati se sastoje od niti koje ne sadrže silikone, a koje iritiraju unutrašnje tkivo grudi zbog čega ono prozvodi tečnost koju te niti upijaju, izazivajući bubrenje i stalni rast grudi. Obe njene dojke sadrže po 12 litara tečnosti koja je pomalo naporna starleti, zbog čega povremeno mora da ode kod lekara ne bi li se oslobodila tereta. Iako tvrdi da nije planirala da ima gigantske grudi, Čelzi je ponosna na njih i iz milošte ih zove Itsi i Bitsi.

„Nisam htela da imam najveće grudi na svetu, ali čini mi se da su one same to odlučile. Srećom, ima koristi od toga,“ kaže Čelzi koja sebe predstavlja kao zabavljačicu za odrasle. „Ljudi me često pitaju zašto ne izvadim implantate sada kada su ilegalni. Zašto bih? Ne stidim se svojih grudi, one su čista umetnost. Itsi i Bitsi su moja najvažnija imovina. Možda mislite da sam čudna, ali ne bih htela da mi je telo drugačije.“

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

1 komentar on “Grudi joj nezaustavljivo rastu: Već imaju 23,5 kg!

  1. Hahahahhahahahahahahhaha pa sta haha pa kako se krece ova zena? pa ja kad bih imao tolke' grudi meni bi kicma pukla hahahahahaha strasnoooo!!! Ova je zrela za psihijatriju!

Ostavite komentar