Prosize kapsule

Šta žene NE vole?

Iako smo se u ljubavnim filmovima mogli nagledati hiljadu primera kako oduševiti voljenu nekim romantičnim gestom, istina je da 90%  s*anja koja nam tamo serviraju žene ustvari ne podnose. Serenade pod balkonom, kamioni cveća na njenu kućnu adresu ili padanje na kolena na sred Knez Mihajlove sa prstenom u ruci, fore su koje jedino mogu proći u filmu.

Ljubav i iskazivanje ljubavi, za najveći broj žena stvar je intimne prirode. Nešto što bi trebalo da bude samo između vas dvoje, ne između vas i celog sveta. Naravno, vi je toliko volite da želite to da pokažete svima, ali vam savetujemo da se uzdržite od toga. Važnije je da to koliko je volite POKAŽETE NJOJ.

Cveće

Cveće je već izlizana fora. Naravno, može proći u posebnim prilikama ili kao slamka spasa kada ne znate šta drugo da joj poklonite. Međutim, preterivati u iskazivanju pažnje cvećem opasno je jer lako može preći u bezličnost, a svaki poklon, ipak, treba da nosi poruku. Ruža može biti “trnovit” izbor.

Serenade

Romantično deluje u sapunicama, ali upravo zbog toga to i jesu sapunice. U svakom slučaju, ako  niste vrhunski talenat, nemojte joj pevati ili makar sve okrenite na šalu. Duhovitost je već gest koji uvek pali.

Fraze

Replike i geg skečevi iz vaših omiljenih serija lep su način, ali da je odbijete. Žene pre svega cene originalnost. U vašem udvaranju žele da provere dozu autentičnosti, dokaz da ste se potrudili jer vam je stalo do nje. Ako ne možete to da izvedete, bolje joj poklonite cvet. Jeste promašaj, ali nakon njega će ostati makar ravnodušna.

Svojatanje

Reći joj “volim te” ili je nazvati svojom devojkom, nikad nije bezbedno. Barem ne dok ona to ne odobri i ne proceni da je došao trenutak za to. Kako ćeš znati kada je pravo vreme? Znaćeš… Ne žuri.

Izlivi nežnosti u javnosti

Ljubljenje u javnosti, na klupi u parku, u vozilima GSP-a dok ste okruženi namrgođenim bakicama ili pak u bioskopu vama može biti prihvatljivo jer time poručujete JA TE VOLIM I BAŠ ME BRIGA ŠTA SVET MISLI O TOME. Međutim, možda ona misli drugačije. Ne forsirajte izlivanje nežnosti u javnosti dok se ne uverite da ona nema ništa protiv. A i vi se malo iskulirajte…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.