Prosize kapsule

Ispalila 15 muškaraca za jedno veče

Petnaestorica muškaraca koji su želeli da upoznaju devojku preko interneta verovatno će na neko vreme odustati od ovog vida traženja partnerke, nakon što ih je nepoznata osoba potpuno nasamarila.

Naime, korisnica sajta za onlajn upoznavanje ’OkCupid’ dogovorila je sastanak na slepo sa 15 muškaraca, u istom baru u isto vreme.

Njeno ime na sajtu je Lillyoftheally, a na slici je simpatična devojka koja sebe deklariše kao biseksualku i ima 23 godine. Napisala je vrlo ‘interesantan’ opis, između ostalog kako je njena mama mungos a tata kamila, ali to nije sprečilo veliki broj muškaraca da se zainteresuju za nju. Sa petnaestoricom je dogovorila da se nađu u jednom baru u Bruklinu u 22 sata, ali se ona uopšte nije pojavila.

‘Rekla mi je da svake srede ovde igra biljar, ali nisam je video oko biljarskog stola. Zapao mi je za oko muškarac koji se takođe motao oko biljarskog stola i opsesivno buljio u svoj iPhone. Nakon što se još neko vreme nije pojavila, postao sam sumnjičav. Prišao sam tipu i pitao da li čeka devojku sa ’OkCupida’. Uskoro su počeli da pristižu i drugi.

Bila je stvarno lepa. Mislim da se svi oko toga slažemo’ rekao je jedan od nasamarenih momaka.

Obzirom na to da je u pitanju internet, nije jasno da li je momcima uopšte pisala ženska osoba, da li im se neko svetio ili pravio neslanu šalu, ili je samo vlasnik bara želeo da napravi besplatnu reklamu.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.