Prosize kapsule

Muška moda — trendovi za 2011. godinu

Za razliku od ženske mode, gde su varijacije u trendovima gotovo sezonske, promene u muškoj modi su ređe. Određene IN stvari ostaju u trendu i po nekoliko godina. Naravno, to je povezano sa činjenicom da muškarci nisu toliko ovisni o praćenju modnih tokova, ali daleko od toga da ih uopšte ne prate. Poslednje godine najbolji su dokaz da je muškarcima itekako stalo do toga šta oblače, kako mirišu i kako izgledaju. Upravo zbog toga vam i predstavljamo modne trendove za 2011. godinu. Ne moraš biti u trendu, ali moraš biti upućen.

Muške farmerke

Godinu za nama obeležilo je naglo sužavanje krojeva farmerica. Neki od trendi modela iz 2010. godine pre bi se mogli podvesti pod helanke nego pod farmerice za muškarce. Ipak, to je bio ključni trend u 2010. godini i valjalo ga je ispoštovati. Na našu, ali i na sreću muškog reproduktivnog sistema i muške plodnosti, farmerice u 2011. godini napokon postaju nešto komotnije. Ponovo su u trendu modeli svetlijih boja, iako se zadržavaju i tamnije. Modeli su i dalje isprani, izribani ili kako god želeli da ih nazovete, ali su popularne farmerice klasičnog ravnog kroja, dakle, nema više “frulašica”.

Muške farmerke — kako odabrati?

Pri odabiru farmerica najvažnije je da vam odgovaraju u struku, odnosno da vas ne stežu niti da su vam preširoke, jer će se posledice ovoga odmah primetiti ili po “visećoj zadnjici” ili po “šlauf” pregibu na stomaku. Dakle, birajte farmerice u vašoj veličini. Sledeće na šta treba da obratite pažnju jeste dužina. Do nedavno su sve farmerice na našem tržištu bile dostupne samo u dužini 34. Međutim, sada možete pronaći i farmerice koje ne morate dodatno da skraćujete. Izaberite neku od dužina koje vam odgovaraju. Na primer, visini od 175 cm odgovaraće dužina 32. Naravno, ne postoje univerzalne veličine, pa se ne možete u potpunosti osloniti na savete. Obavezno probajte!

Slični tekstovi

Ostavite komentar