Prosize kapsule

Amerikanac prodaje JUGO: Limenka Koka-kole je čvršća od njega!

Jedan nepoznati Amerikanac, vlasnik automobila Jugo 45, rešio je da proda svog četvotoročkaša koji ga je silno razočarao.

Na sajtu Craigslist.org pojavio se oglas sledeće sadržine: “Imam na prodaju ovu gomilu sranja od Juga. Dizajnirali su ga retardirani inženjeri, a sastavila grupa pijanih radnika. Možete računati na njega da će upaliti svako jutro kao što možete računati na Bernija Medofa (bivši broker koji je prevario hiljade Amerikanaca).

“Drži cenu kao kuće u predgrađima Alabame. Limenka Koka-kole je črvršća od njega. Prešao je 62 hiljade kilometara. Posedujem originalna dokumenta z 1988. Njegove karakteristike odgovaraju karakteristikama kolica za samoposlugu od 99 centi. To je najgori auto koji možete posedovati. Nemojte očekivati da ćemo se cenkati. Donesite 2200 i imajte … deo istorije.”

Nezadovoljni vlasnik iz Los Anđelesa očigledno ne ume da ceni činjenicu da je “Zastavin” automobil “glumio” čak u nekoliko holivudskih filmova, poput “Ko je ubio Monu?”, “Inspektor Gedžet” i “Umri muški 3”, pojavljivao se u TV serijama, reklamama, a pominje se u knjigama i pesmama.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

1 komentar on “Amerikanac prodaje JUGO: Limenka Koka-kole je čvršća od njega!

  1. E, ti Amerikanci su stvarno vise odvratni sa komentarima na racun Jugica. To je mali auto stare konstrukcuje, a dizajn je u italijanskom stilu '70-ih. Sto se tice raspadanja, Jugic ima moderniju konstrukciju i mehanike i karoserije od svih americkih automobila iz istog prerioda koji su kamionski konfigurisani. Pa kad bi Jugo imao toliki motor, bio bi kao Ferrari u odnosu na Kadilak Eldorado.