Prosize kapsule

Šta žene uzbuđuje?

Tekstova na ovu temu već smo imali. Međutim, dokle god u uvom online univerzumu postoji muškarac (ili žena, ko zna) koji će u svom Internet pretraživaču ukucati “šta žene uzbuđuje”, “šta žene vole u seksu”, “na šta se žene lože”, “kako smuvati devojku” ili “kako devojku dovesti do orgazma”, nijedan novi sličan tekst neće biti suvišan. Upravo zbog toga vam i predstavljamo naše nove zaključke o tome šta žene najčešće uzbuđuje i privlači kod muškarca.

Naravno, do ovih zaključaka nismo došli sami. O tome šta žene uzbuđuje i šta ih najviše privlači na muškarcu, zaključke smo doneli na osnovu rezultata brojnih istraživanja na ovu temu, od kojih su se neka našla i na našem sajtu. Dakle, šta žene privlači?

Muškarac koji zna da pleše

Studija objavljena u jednom medicinskom žurnalu tvrdi da je ples zamena za rituale udvaranja u svetu životinja. Šepurenje pauna, borba jelena rogovima, udvaranje foka… Iako je lepota u oku posmatrača, čini nam se da je ljudsko udvaranje putem plesa ipak nešto lepše. Kako je pomenuta studija pokazala, ženama je zaista retko šta tako seksi poput muškarca koji ume da pleše. Kontrola koraka, osećaj za ritam, gracioznost tela, ali i muška dominacija nad njom na plesnom podijumu, afrodizijaci su koji igru vode pravo u krevet.

Ferari crveni

Ili bilo koji drugi dobar i brz automobil, prema svim istraživanjima (iako će se ženski glas podići protiv ovoga), jeste jedan od najčešćih afrodizijaka za žene. Ima nečeg neodoljivog u podivljaloj mašini, a to niste samo vi… Odelo možda ne čini čoveka, ali može se reći da automobil čini MUŠKARCA.

Lezbejke

Sad ste u šoku, je l’? Da, tako je. Niste jedini koje uzbuđuje “girl on girl” akcija. Kako su brojna istraživanja pokazala, žene su čak i liberalnije od muškaraca prema istopolnim seksualnim avanturama. Ovo se, naročito, pojačava od polovine treće do kraja četvrte decenije, kada su žene sklone raznim eksperimentima u seksu.

Dubok glas

Sve u seksu je uglavnom zasnovano na onom podsvesnom, instinktivnom delu naše prirode. Žene vole krupne, jake momke, širokih ramena i dubokog glasa. Oni im podsvesno odaju utisak muškaraca sposobnih da obezbede hranu i sigurnost za nju i potomke. Sa druge strane, muškarci vole one odlike žena koje ih asociraju na plodnost i domaćinstvo. Možemo se boriti protiv nje, ali prirodu u sebi ne možemo ubiti.

Krastavci

Iako ste pomislili na ono što znamo da jeste, prevarili ste se. Krastavci žene ne uzbuđuju zbog falusnog oblika već zbog mirisa. Povezanost mirisa krastavca i seksualne želje naučno je dokazana. Zato, ako želite da vas zaskoči nakon pet minuta, doručkujte, ručajte i večerajte krastavac.

Crvena boja

Crvena boja ima isto afrodizijačko dejstvo i na žene i na muškarce. Dokazano je da duže posmatranje crvene boje podstiče cirkulaciju krvi i lučenje adrenalina, kao i da povišava krvni pritisak. Kad ne znaš šta, obuci bilo šta, ali crveno.

Kalijum

Naučnici sa Rokfelerovog Univerziteta doveli su u vezu žensko seksualno uzbuđenje i kalijum. Kalijum je element koji se može pronaći u skoro svom voću, povrću i drugim hranljivim namirnicama koje se obično navode kao jaki afrodizijaci (od ostriga do brazilskog oraha). Međutim, najjeftiniji, a sasvim zadovoljavajući izvor kalijuma možete pronaći u bananama. Zar vam već oblik ne govori sve…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Šta žene uzbuđuje?

Ostavite komentar