Prosize kapsule

Majka naterala petogodišnju ćerku na depilaciju da bi bila lepša

Dečji izbori lepote u Sjedinjenim Državama predstavljaju specifična takmičenja za koja se učesnice pripremaju poput odraslih.

Rijaliti emisija ‘Devojčice i dijademe’ (Toddlers&Tiaras) pokazuje na šta su mlade misice i njihove majke sve spremne da bi osvojile titulu najlepše, a zbog mnogih nesvakidašnjih scena redovno dižu prašinu u američkoj javnosti.

Kontraverza oko dečjih izbora za mis ponovo je pokrenuta nakon što je emitovana epizoda rijalitija u kojoj se vidi kako jednoj 5-godišnjoj devojčici depiliraju obrve protiv njene volje. Majka je ćerku, učesnicu izbora, dovela u kozmetički salon i prisilila je na čupanje obrva ubeđujući da tako mora. Preplašena devojčica molila je da joj ne diraju obrve, ali uzalud – kozmetičarka je prionula na posao, a dete je vrištalo od bolova, uporno tražeći da mučenje prestane.

Majka je pred kamerama priznala da se njena ćerka boji depilacije jer ima loše iskustvo – prethodni put kozmetičarka je koristila previše vreo vosak kojim je devojčici otkinula komad kože, zbog čega ona sada ima traume. Uprkos tome, ponovo je morala da preživljava istu moru, jer „se takmičenja lepote tako zovu sa razlogom“.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar