Prosize kapsule

Tri najbolje SEKS POZE za one sa MALIM PENISOM

Manji od makovog zrna, izraz je koji najčešće upotrebljavamo u slučaju posramljenosti, odnosno kada nam se čini da naš ponos i ne može biti manji od zrna. Međutim, muškarci se manjim od makovog zrna mogu osećati i kada je reč o njihovom “muškom ponosu” ili penisu. Da pitanje veličine (barem u ovom slučaju) ne mora imati nikakve veze sa ponosom možete se uveriti u tekstu koji sledi, a u kojem vam navodimo tri najbolje seks poze za one sa malim penisom. I zapamtite — svako zrno žulja!

Doggy style

Neki ga zovu i kučeći, neki otpozadi, a mi ga zovemo seks poza za one sa malim penisom broj 1. Zašto je ova poza odlična? Penetracija u ovoj pozi znatno je dublja nego kod drugih seks poza tako da vašem minigun-u dodaje još koji centimetar duge cevke. Dodatno, ova poza je najbolja za direktnu stimulaciju G-tačke.

Misionarska poza

U misionarskoj pozi vaš penis takođe dosta duboko ulazi u njenu vaginu. Da biste imali maksimalni učinak, ali i poboljšali svoje seks performanse podignite njene noge na ramena ili neka vam ih obavije oko leđa. Prednost ove poze je i u tome što istovremeno možete da joj stimulišete klitoris.

Korigovani doggy style

Ako ste mislili da je doggy style vrhunska poza u kojoj vaš penis najdublje prodire u nju prevarili ste se. Maksimalna penetracija postiže se uz malu korekciju prve poze. Ispod njenog stomaka stavite jastuk kako bi njeni bokovi bili izdignutiji. Lezite preko nje i krenite u akciju. Osim dublje penetracije, na ovaj način postižete i stimulisanje većine njenih erogenih zona, jer ipak, ne treba zaboraviti da je koža naša najveća erogena zona.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Tri najbolje SEKS POZE za one sa MALIM PENISOM

  1. Pingback: Prosečna dužina penisa | Muški magazin - M@N!