Prosize kapsule

Pet saveta za savršen PRVI POLJUBAC

Iako mnogi od vas smatraju da je poljubac samo ritual koji se mora ispoštovati da biste u rekordnom roku stigli do njenih gaćica — GREŠITE. Dobar poljubac ključni je ritual, na osnovu kojeg će vas ona pustiti u dalju akciju. Na osnovu toga kako se ljubite devojke mogu proceniti mnogo toga, od vaše ličnosti do umeća u krevetu. Evo nekoliko saveta kako da svaki vaš poljubac bude za pamćenje.

Ne na usne ODMAH

Iako su najizazovnije, a i najlogičnije mesto na koje biste prislonili svoje, njene usne ne moraju nužno biti prvo odredište za vaše. Takođe, za prvi poljubac nisu vam dovoljne samo usne. Rukama je milujte, a usnama ljubite. Njeno lice, ali vrat nepresušan su izvor “destinacija” na kojima bi vaše usne mogle da odmore.

Sladak poljubac

Prvi poljubac ne treba da bude suviše agresivan. Kontrolišite i kanališite vašu strast u niz nežnih poljubaca koji će ovlaš završavati na njenoj gornjoj, donjoj ili obe usne. Ne žurite, uživajte u trenutku i potrudite se da taj trenutak i ona pamti, ako ne za ceo život, a ono makar do sledećeg frajera.

Blizina

Strasni poljupci puni nežnosti ne mogu biti idealni ako vas deli pola metra praznine. Privijte je uz sebe i stavite do znanja da je osim usnama “ljubite” čitavim telom.

Jezik

Jezik se poljupcu ne pridružuje odmah. Prvo je opustite nežnim dodirima i laganim poljupcima, a svoj jezik spojite sa njenim tek kada osetite da je strast na vrhuncu. U slučaju da ste poranili ona će vam sama staviti do znanja, ali nemojte ustuknuti. Budite spremni da nastavite “igru nežnosti” sve dok ona ne bude spremna za malo grublju akciju.

Bonus saveti

Obrijte se. Brada bocka.

Proverite zadah.

Usne ne smeju biti suve. Labelo pre poljupca je dobar izbor, za sladak poljubac za pamćenje!

Kontrolište pljuvačku. Žene ne vole poljupce nakon kojih se osećaju kao polizano tele.

Opustite se.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.