Prosize kapsule

Najčešće MUŠKE greške u seksu

Ako zanemarimo onu osnovnu, reproduktivnu funkciju seksa, on postoji da bismo u njemu uživali. Većina nas uverena je da smo sjajni ljubavnici i u svoje kvalitete na polju seksa ne sumnja. Međutim, i ona se tu nešto pita. A kada biste je upitali iznenadili biste se da veliki procenat žena svog partnera smatra lošim ljubavnikom.

Kada je reč o orgazmu kao pouzdanom dokazu njenog užitka, to ne može biti argument na koji ćete se pozvati u svoju odbranu. Žene orgazam često glume. Kako? Pročitajte u našem tekstu Kako prepoznati glumljeni orgazam. Pre nego pređete na taj tekst, zadržite se na sledećim savetima šta da NE činite kako biste postali bolji ljubavnik.

Predigra

Ovo slovu u muškom seks bukvaru najčešće ne postoji. Samo u specijalnim izdanjima, a takva se štampaju retko. Zašto je predigra važna. Žene se teže uzbuđuju i zbog toga im je potrebno više vremena da dožive orgazam. Muškarcima, sa druge strane, za orgazam ne treba posebna priprema. Ipak, svakom od nas, ili makar našoj sujeti, stalo je do toga da baš ON bude taj koji je u stanju da svoju partnerku dovede do orgazma. Da biste u tome i uspeli, 5 minuta trljanja neće biti dovoljno. Barem ne njoj. I zato vam je potrebna predigra.

Skidanje

Iako je nama cilj da što pre stignemo do gaćica, žene su sklone romantici. Naravno, nema uvek vremena za lagano skidanje i romantiku, ali kad god ga ima, nastojte da je skinete celu.

Grudi nisu ceo svet

Kao što je i drevna Evropa, dok joj Kolumbo nije otvorio oči, mislila da se svet završava sa Indijom, tako i većina muškaraca ženske grudi doživljava kao alfu i omegu ženske seksualnosti. Iako su njih dve (leva i desna) najupadljivije erogene zone, na ženskom telu ih ima bar još 5. Nećemo vam baš sve servirati… Takođe, žene vole kada im se igrate sa grudima, ali neki od vas u toj igri umeju da se zanesu. Kada je reč o grudima, gruba igra ženama ne prija. Uostalom, da li biste voleli da se ona grubo poigra vašim testisima?

Brada

Kad smo već kod erogenih zona, poenta stimulisanja istih jeste da nežnim dodirima dovedete ženu do nivoa uzbuđenja nakon kog bi seks bio uživanje za oboje. Da biste bolji shvatili, neophodan nam je mali eksperiment koji ćete sprovesti na sebi. Uzmite parče najfinije šmirgle (pri čemu nije svaka brada tako fina) i probajte njome da trljate svoju kožu dva do pet minuta. E, upravo to i ona oseti kada je milujete svojom neobrijanom bradom.

Vagina

Da pređemo na glavno jelo. Kao što u svakom glavnom jelu imate ono što je u njemu zaista glavno i ono što se vodi kao prilog, a jedino zajedno čine idealnu kombinaciju, tako je i u seksu. Neprestanim stimulisanjem samo klitorisa, samo usana vagine ili samo G tačke nećete ništa postići. Ako ovome pridružite isti intenzitet, isti ritam i istu brzinu, pre će vas odalamiti po tintari, nego što ćete vi nju “odalamiti” po p…. da ne budemo prosti. Kada sve ovo što smo naveli iskombinujete u jedno, dobićte savršen oralni seks. I ona, a verovatno i vi.

Oralni seks

Kako je nagovoriti na oralni seks već je bila tema naših “seksoloških” diskusija. Osnovna greška koju ne treba raditi jeste prisiljavati je na isti. Guranje glave prema vašem međunožju ili nasrtanje po svaku cenu mogu dati samo kontraefekat. Bolje je privolite tako što ćete prvo vi nju oralno zadovoljiti. Možda učini to iz zahvalnosti ako se pokažete kao dobar “orator”.

Brzina

I poslednja u nizu grešaka koje činimo u seksu jeste trajanje seksa. Jasno, ponekad je to jače od nas. Teško je boriti se protiv prirode i sebe. Međutim, postoje određene tehnike pomoću kojih možeš odložiti ejakulaciju. Pogledaj i tekstove o kegelovim vežbama i višestrukim erekcijama i orgazmima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Najčešće MUŠKE greške u seksu

  1. Ma daj ne kenjaj, ti ko da nikad nisi se jebavala !!!! Ovo je vazno; ako ga dobro popuse, dobro im se i polize, ako dobro se jebu a ne glume , dobice dobar seks, a tkve su rijetke, il leze samo ko posjeceno drvo il se pretvaraju da znaju nesto…. Ma samo TRTI treba, nit ih sta pitati nit im udovoljavati !!!

  2. Zbog ovakvih drkadzija kao sto je ovaj doticni Musa muskarci i jesu na losem glasu a veze i brakovi se raspadaju.Kakvih dzukela ima to je neverovatno!

  3. Brate, ovaj clanak ne kaze nista konkretno i tu je Musa u pravu. S druge strane, malo si preterao, Muso. Ne verujem bas da na tu zvaku mozes odvesti devojku u krevet 🙂