Prosize kapsule

Seksi šou na utakmici zgrozio publiku (video)

Publika na lakros utakmici održanoj prošlog vikenda u Bostonu dobila je više od sportskog događaja. Naime, u poluvremenu je priređen šou koji je najblaže rečeno zgrozio prisutne, naročito one koji su došli sa decom.

Naime, u pauzi je održano takmičenja plesa u krilu, a učesnice su svoj talenat pokazivale plešući u krilu maskote domaćina. Većina ljudi nije bila oduševljena pretvaranjem sportske maskote u seksualni objekat, a roditelji koji su svoju decu doveli na lakros zabrinuti su zbog najave da će se takmičenje održavati na svakoj domaćoj takmici Boston Blejzersa.

Jedan od navijača Blejzersa izrazio je svoje nezadovoljstvo na Fejsbuku. “Javlja vam se zabrinuti navijač koji ima sezonske karte. Na utakmice vodim i svoje sinove, desetogodišnjaka i sedmogodišnjaka. Na poslednjoj utakmici ostao sam zgrožen programom u poluvremenu. Kako objasniti dečacima šta devojke rade maskoti?! Ako se ta praksa nastavi, biću prinuđen da tražim povraćaj novca za sezonske karte. Obećana mi je akcija i porodična zabava, a dobio sam striptiz-bar.”

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.