Prosize kapsule

Upala u fontanu jer je hodala i kucala SMS poruku (video)

Radnici jednog američkog tržnog centra stavili su na Jutjub snimak  na kojem se vidi kako jedna posetiteljka upada u fontanu jer nije gledala kuda ide.

Neimenovana žena hodala je i u isto vreme kucala SMS poruku, što ju je toliko okupiralo da nije bila svesna da se ispred nje nalazi fontana. Zanesena kucanjem poruke, gospođa je naglavčke upala u fontanu punu ledene vode i pokvasila se od glave do pete. Međutim, hitro je ustala i izašla iz vode, a srećom prošla je bez posledica.

Na snimku se jasno čuje smeh radnika tržnog centra, koji su video sa nadzornih kamera pustili iz nekoliko uglova, što je donelo nove napade smejanja. Čuje se kako jedan od njih kaže:’Pedro joj je prišao i pitao da li je u redu, a ona je rekla – da, samo sam se malo pokvasila’.

Inače, istraživanja su pokazala da je slanje SMS tokom hodanja podjednako opasno kao tokom vožnje, jer toliko okupira pažnju da čovek izgubi orjentaciju. Tako se neretko dešava da pešaci sa mobilnim telefonom u ruci padaju sa trotoara, udaraju u saobraćajne znakove i bandere ili čak u parkirane automobile, što je obično praćeno i povredama.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar