Prosize kapsule

Kakve žene vole muškarci?

Iako bi se većina nas zaustavila na nekoj fizičkoj odrednici, poput seksi, zgodne, velikih grudi, lepog lica i slično, priznaćete, njihove fizičke performanse nisu jedino po čemu ih biramo. Svakako, jesu prvi kriterijum. Sa nekim stvarima treba biti iskren. Ipak, postoji i druga strana medalje, a na toj strani nalaze se sve one stvari koje nas privlače kod žena. Neke od njih su izgled, ali ima tu i nečeg više.

Samopoštovanje

Jedna od najvažnijih, a opet neočekivanih stavki na listi osobina koje muškarci vole kod žena jeste samopoštovanje. Žena mora znati koliko vredi, da bismo je mi mogli pravedno vrednovati. Žena bez stava, muškarcima je interesantna samo kratkoročno. Na duže staze, takve devojke učestvuju u pogrešnim trkama i sa pogrešnim muškarcima.

Humor

Kao što žene kod muškaraca vole dozu zdravog humora, da im pokraj njih osmeh ne bi silazio sa lica, tako i muškarci rađe provode vreme sa devojkom koja šalje pozitivne vibracije, nego sa nekim mrgudom. Nismo lošiji od vas, želimo isti tretman. Osmehnite se i “nasmehnite” nas.

Izgled

Fizički izgled, naravno, jedna je od stavki koja nas prva privlači na ženama. Međutim, ne završava se ona samo na “eksterijeru”. Važnije od toga kako izgleda jeste kako ona “nosi” svoj izgled. Da li drži do sebe, do svog tela, u kakve ga krpice uvija, ima li stila… Sve su delići celine koja rezultira muškim uzdahom za njom.

Seks

Muškarce najviše privlače žene kojima seks nije tabu tema. Dakle, otvorene su za “pregovore” koji će se vrlo lako zaključiti nekim “dogovorom” korisnim za obe strane. Naravno, to ne znači da muškarci vole jedino kurve (mada, ako Seve nacionale tako kaže, moguće je). Muškarci vole devojke koje se u krevetu ne ustručavaju previše, kojima nisu strane erotske maštarije, malo bezobrazluka i avanture. Izazov je omiljena muška seks igrica.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.