Prosize kapsule

TOP 10: Ludi seks FETIŠI

Kada je reč o seksu, većina nas zadovoljava se uobičajenim. Krevet, soba, ona i ja. Kada želimo malo da začinimo svoj seksualni život “akciju” prebacimo u dnevnu sobu, na kuhinjski sto ili u tuš kabinu ili kadu. Vrhunac seksualne inovativnosti prosečnih parova svodi se na seks na javnom mestu, najčešće u autu. Međutim, igrice koje slede u najmanju ruku su neuobičajene. Ipak, ima onih koji i u njima uživaju. I to ne malo…

Ponijeva igra

U ovoj sado-mazo igri, seksa u stvari i nema. Reč je o klasičnoj dominaciji, gde jedna osoba glumi životinju, a druga njenog GAZDU.

Agalmatofilija

Fetiš ovako neobičnog imena namenjen je jednako neobičnim ljudima. Ljudima koji se “lože” na lutke. Da bi stvar bila još čudnija, predmet njihove opsesije nisu lutke na naduvavanje, već lutke iz izloga. Za ove prve bismo još i razumeli, ali lutke iz izloga nam deluju potpuno nepraktično.

Roboti

Korak dalje jeste prelaz sa lutki iz izloga na robote, a verovali ili ne ima i takvih koji se “pale” na robote. Pitamo se samo šta se dešava kada dođe do kratkog spoja!?

Teratofilija

Volite seks? Volite, normalno. A seks sa invalidima? Volite, nenormalno?

Pazušni seks

Ova vrsta seksa, uobičajen je fetiš, gde drugo nego u Japanu. Pozdravljamo sve naše čitaoce iz Japana i preporučujemo im  naš tekst o brijanju pazuha.

Hibristofilija

Ako gotivite ovaj fetiš, kriminalci i lopovi su u vašoj kući na*ebali! Doslovno.

Mumifikacija

Sto ljudi, sto ćudi. Mumifikacija je fetiš koji podrazumeva malo vezivanja, ali ne onako kako ste navikli. Kod ovog fetiša partneri se umotavaju u zavoj od glave do pete. Kako li izgleda seks onda?

Nyotaimori

E, ovo ocenjujemo kao najnormalniji fetiš na ovoj listi. Reč je o jedenju hrane sa partnerkinog golog tela. Kao što vam neobičan naziv sugeriše, reč je o japanskom fetišu, pa je i hrana japanska — suši.

Somnofilija

Somnofilija je fetiš za one koje uzbuđeje da seksom bude osobu koja spava. Naravno, njemu je to uzbuđenje, dok je partnerka verovatno više iziritirana nego uzbuđena.

Salirofilija

Vreme je da se isprljamo. Naročito ako ste salirofil. Prljav seks, ali u onom izvornom značenju “prljavog”, što najčešće podrazumeva mazanje blatom, afrodizijak je koji verovatno, jedino ovu sortu ljudi može uzbuditi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.