Prosize kapsule

Pet koraka do savršenog brijanja

Brijajne i to kako se brijati i kako se obrijati, da li uz ili niz dlaku, već mnogo puta je bilo razmatrano na našem sajtu, ali nikada nije kasno za novi originalni pristup istom. O čemu je reč pogledaj u tekstu. Prosto ZNAMO da će vam se svideti. 😀

Kao što sve dobre stvari dolaze tek na kraju, tako ćemo vas i mi prvo udaviti sa savetima na koje ste već navikli. Ponavljanje je majka učenja, zato da ponovimo:

NAJBOLJI SAVETI ZA LAKO BRIJANJE

Korak PRVI

Uvek se brijte nakon tuširanja. Dlaka je tada mekša, pore kože lica se otvaraju i brijač klizi ne iritirajući kožu.

Korak DRUGI

Koristite proizvode za brijanje, kao i proizvode za pre i posle brijanja koji ne sadrže alkohol. Na taj način ćete izbeći iritacije kože i sve druge propratne komplikacije nakon brijanja.

Korak TREĆI

Koristite čist i oštar žilet. Dobar žilet će vam uštedeti na vremenu i na muci. Uložite u kvalitetnu opremu. Nećete zažaliti.

Korak ČETVRTI

Pravilno brijanje je važno. Brijte se kratkim potezima, uvek u pravcu rasta dlake, nikad suprotno. Ovo je važno jer na taj način smanjujete mogućnost urastanja dlaka i pojavu bubuljica.

Korak PETI

Umijte se hladnom vodom. Nakon brijanja uvek se umivajte hladnom vodom, jer će vam ona zatvoriti pore kože lice i time sprečiti moguću infekciju.

A sada ono zbog čega smo i započeli temu. Da bi brijanje bilo savršeno, prethodnih pet koraka su važni, ali presudan je ovaj poslednji. Sve je u dodiru, a ona ga ima… UŽIVAJTE!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Pet koraka do savršenog brijanja

  1. ee jbg. ja prvi, cetvrti i peti korak uvek radio obrnuto, ali zato imam Vas da nas posavetujete :-p

  2. Lep clanak, a i ovi video snimci za Kings of shaves su fenomenalni, narocito onaj prvi, bas sam se iznenadio i malo nasmejao 🙂

  3. a izbrijavanje? u jednom clanku ste uporedili nasu bradu sa smirglom i kako je neophodno da se brijemo, ali mi sa jacom bradom moramo i da se izbrijavamo jer brijanjem niz dlaku ne postizemo mnogo