Prosize kapsule

Vratila usvojenog psa jer mu se boja ne slaže sa zavesama

Jedna Britanka vratila je psa kog je usvojila iz azila jer je zaključila da joj se boja njegove dlake ne slaže sa njenim zavesama u dnevnoj sobi, objavio je “Dejli Mejl”.

Neimenovana žena, o kojoj se zna samo da je u kasnim 40-tim godinama, nedavno je uzela trogodišnjeg Džek Rasel terijera Harvija koji je bio u azilu “Jasmil Kennels and Cattery” u Louer Halstou u Kentu.

Dva dana kasnije, vratila je nesrećnog psa, rekavši zašto ne može da ga zadrži. Upravnik azila za napuštene životnje, Beri Šatlvort, rekao je medijima da ga je ovaj trivijalni razlog zgrozio, tim pre što je žena tokom nedelju dana redovno obilazila psa u kog se “zaljubila”.

“Tog dana kada ga je odvela kući pozvala nas je i rekla da ima problem sa Harvijem, jer se njegova boja ne slaže sa njenim zavesama u dnevnoj sobi. Rekli smo joj da ga stavi u drugu prostoriju, ali dva dana kasnije ona ga je vratila rekavši da je uložila mnogo novca u te zavese i da više ne želi Harvija,” ispričala je za “Dejli Mejl” Berijeva supruga Korina.

Ona je otkrila i da ovo nije retkost, te da su im u poslednje vreme ljudi često vraćali usvojene pse sa najapsurdnijim obrazloženjima, kao što je labrador koji neće da laje i jedan ljubimac koji ne voli dovoljno da se mazi.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.