Prosize kapsule

Zakucavao, pa zajedno sa loptom proleteo kroz koš (video)

Jedan mladi zabavljač, koji je sa svojim kolegama učestvovao u šou na košarkašoj utakmici izveo je akrobaciju koju verovatno želi da zaboravi što pre.

Tokom poluvremena na utakmice između Feniks Sansa i Šarlot bobketsa u Feniksu, Arizona, tim mladih šoumena zabavljao je publiku.

Blizu 20 hiljada ljubitelja košarke okupilo se pre nekoliko dana da otprati ovaj meč, a momke koji su ih animirali pozdravili su glasnim navijanjem. Tačnije, do trenutka kada je jedan zabavljač zajedno sa loptom i sam prošao kroz koš!

Momci su se odbijali o trambolinu i izvodili akrobacije u vazduhu, a onda je jedan od njih slučajno prilikom zakucavanja, glavom a zatim i celim telom proleteo kroz obruč koša.

Kada je doskočio na strunjaču delovao je pomalo zbunjeno, a onda se brzo sklonio sa strane. U trenutku kada je mladić “uronio” u koš, navijanje publike pretvorilo se u smeh, a snimak celog događaja postao je pravi hit. Neki novinari prokomentarisali su kako je ovo bio dobar način da mladić bude siguran da neće promašiti.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar