Prosize kapsule

Džek Nikolson depresivan jer više nije SEKSI

Iako ima 73 godine, holivudska legenda Džek Nikolson očigledno još uvek nije spreman da se odrekne titule zavodnika koju je imao decenijama. Međutim, moraće jer ga žene više ne žele kao ranije.

Naime, slavni glumac za kog pričaju da je spavao sa preko dve hiljade žena, po svoj prilici neće više proširivati tu listu, jer je nedavno shvatio da više ne može da bude sa svakom damom koju poželi.

„Definitivno sam još divlji u srcu, ali me je pogodila biogravitacija. Bilo je perioda u mom životu kada sam osećao da sam neodoljiv ženama. Više nisam u tom stanju i to me čini tužnim,“ ispričao je Nikolson, dodavši: „Život mi se jako promenio. Više ne uživam u nekim stvarima koje su me pre veselile. Više ne izlazim u klubove i ne lovim žene. Ne mogu više da im se nabacujem i javnosti kao ranije. Jednostavno mi se to ne čini primerenim u mojim godinama.“

Nikolson je bio sa brojnim poznatim lepoticama poput Mišel Vilijams, Bibi Bjuel (majkom Liv Tajler) i Larom Flin Bojl, a najteže mu je pao raskid sa Anđelikom Hjuston, sa kojom je proveo 16 godina.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.