Prosize kapsule

Pljačkaš se okliznuo na ledu, taoc mu pobegao pa ga policija upucala (video)

Neuspešni pljačkaš banke ubijen je juče u kiši metaka koju je na njega ispalilo čak šest policajaca ispred jedne banke u Vašingtonu.

Pljačkaš, koji je jednu ženu uzeo kao taoca i držao je ispred sebe kao ljudski štit, izašao je iz banke i pokušao da se mimoiđe sa policajcima koji su došli na lice mesta.

Njegov pokušaj bega tragično se završio kada se okliznuo na komad leda, i kada je izgubio ravnotežu, žena koju je držao kao taoca iskoristila je priliku da pobegne. On je u panici pojurio za ženom sa pištoljem u ruci, ali je ubijen kada su policajci koji su ga opkolili otvorili vatru. Pljačkaš je umro od zadobijenih povreda, a jedan policajac ranjen je od rikošeta.

Ceo dramatični događaj snimala je uživo iz helikoptera kamera lokalne televizije. Po informacijama policije, u trenutku pljačke u banci je bilo šest osoba, a jedna od njih povređena je kada ju je pljačkaš udario pištoljem u glavu. Policijski zvaničnici pohvalili su rad svojih ljudi, rekavši da se sve odvijalo veoma brzo i da su “morali da donose odluke u deliću sekunde”.

“Sa naše tačke gledišta, ovo izgleda kao vrlo uspešan rasplet” rekli su iz policije.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.