Prosize kapsule

Deset najneprivlačnijih žena u 2010. Vol. 2

Govoriti o ženskoj lepoti, osim u glorifikujućem smislu, nikada nije zahvalan posao. Govoriti, pak, o nedostatku iste, jednako je kao staviti ruku u košnicu punu pčela ili džarati istom po kamenjaru u kojem znate da mora biti makar jedna ljuta šarka. U oba slučaja šanse da preživite su minimalne, ali kada posao to zahteva od vas, stisnete zube, zažmurite i gurnete ruku u vatru, pa kud puklo. Predstavljamo vam deset najneprivlačnijih žena u 2010. godini.

Lista koja sledi nastala je kao odgovor na brojne top 10 liste na kojima su se na kraju prošle godine našle lepotice koje su obeležile tu godinu. Naša lista posvećena je ženama koje su tu godinu, takođe, obeležile, ali koje ipak ne biste mogli svrstati među poželjne. Naravno, ukusi su različiti. Posao nije bio nimalo lak, pre svega jer je zahtevao skidanje džentlmenskih rukavica, ali šta je tu je. Treba još napomenuti da lepota ima dve strane − spoljnu i unutrašnju. Upravo od toga smo i pošli u odabiru kandidatkinja za sledećih deset pozicija.

Madonna

Ako bi trebalo da napravite “juhu” od ove stare koke, sigurni smo da bi ona bila sve osim dobra. Madona, odnosno Luiza Čikone, u svojoj pedeset i trećoj godini, može da se svrsta u “hranu neorganskog porekla”. Nema te vatre dovoljno tihe niti dovoljno dugog kuvanja koje bi omekšalo sve veštačke delove ove primadone,

kojoj se

mora odati poštovanje za višedecenijsku dominaciju svetskom POP scenom, ali ne i za izgled.

Lea Kiš

Bez Lee nijedno nedeljno popodne ne bi bilo toliko neprivlačno. Upravo zbog toga je, sasvim zasluženo, ova dama zavredila mesto na našoj listi. Šta reći o Lei. Šta je iritantnije — pojava, nemogućnost određivanja približne godine, decenije, veka u koju je dotična zašla? Da ne okolišamo, znamo svi o čemu je reč. Najneprivlačniji na Leici jeste svakako glasić, od kog vam se svaki put učini kao da vam je neko mentalnom prangijom nabio testise do želudca. Uz Leu svako popodne je bolno. Ne samo nedeljno…

Ejmi Vajnhaus

Na stranu odličan glas, kvalitetnu muziku i solidne pesme. To nije tema današnje TOP 10 liste gde bi poredak po Ejmi bio znatno drugačiji. Ejmi Vajnhaus je jedna od onih dama koja nas iz godine u godinu svesno sve više zgražava svojim izgledom. Svaka pomisao na dodir, poljubac ili seks sa Ejmi, nama se čini jednostavno nemogućom. Vama?

Vesna Vukelić Vendi

Ako treba potražiti poređenje Ejmi na našoj estradi, bez razmišljanja bismo se odlučili za kraljicu FARME, i što bi rekao Ekrem ŽENU NA MESTU, Vesnu Vukelić Vendi. Vendi je dokaz naše tvrdnje da lepota može biti spoljašnja i unutrašnja. Koju od ove dve vrste poseduje naša FARMERKA?

Viktorija Bekam

Istina, nije bila preterano aktivna prethodne godine, ali nije na odmet spomenuti ni kraljicu stila, britansku POSH princezu i licenciranog proizvođača angelscamp.org modela muškarca “Papučar”. Ne znamo šta je Bekam video na njoj, ali mi na bledunjavoj, žgoljavoj, izveštačenoj i isfoliranoj Spajsici ne vidimo apsolutno ništa. Ipak, on je taj koji uveče zanoći sa njom. Ko zna, možda Viki ima tajno oružje u krevetu. Ako je tako, rispekt.

Maja Nikolić

Kao feniks ptica, iz pepela se diže Maja pevačica. Osmeh od kog lice joj se koči, iskolačila je svoje oči, pa nas njima kao luda gleda, noćima nam mira ne da. Provera njenog šarma, prvo bila je nesrećna FARMA, ali od nesreće uvek ima gora, dočepala se sad i DVORA. Nije neka nova vest, Nikolić Maja na mestu broj ŠEST!

Kesha

Iako je svojim stupidnim hitovima zaludila milione, verovatno jednako stupidne dece širom sveta, Kesha će za nas, ali i za mnoge druge kritičare ženske lepote uvek biti ružno lice američke estrade. Ona će se eventualno odbraniti stavom da fura takozvani trash fazon, ali realno, šta bi drugo i mogla da fura?

Radi efikasnosti liste ovde pravimo malu rotaciju.

Lady Gaga

Da. Evo i nove Madone. Lejdi Gaga je svojom pojavom i pesmama definitivno obeležila prethodnu godinu. Stil je svakako originalan, ali sve što je originalno, ne mora biti i privlačno. Lejdi Gaga to nije i nikada neće ni biti, makar nama. Uostalom, još nismo sigurni da li je Gaga lejdi ili džentlmen?

Jelena Karleuša

I na samoj smeni godina pojavila se ona! Srpska Madonna, Lejdi Gaga… žena koja nijje iskopirala još jedino sebe. Šalimo se, uradila je i to. Poznavaoci njene diskografije znaju o čemu pričamo. Sa drugom glavom i osuđena na doživotno ćutanje, Jeca bi bila sasvim ok riba. Čak bismo rekli dobra ženska. Međutim, stvarnost je drugačija i zato se Miss JK i nalazi na listi najneprivlačnijih žena u 2010. godini.

I za kraj…

EVA RAS

Da, znamo. Nije u redu, generic cialis ali po svim merilima Eva je žena, istina malo starija, a nakon prošle godine i angažmana u popularnom rijalitiju FARMA kvalifikovala se i kao najneprivlačnija od svih neprivlačnih žena na domaćoj sceni. Jednostavno, spustiti se na nivo na kojem se ona našla nakon decenija vrhunske karijere, po nama, ispod je svake časti. A čast je važna stavka za svaku ženu, ali i čoveka. Jasno nam je da su tome kumovale brojne muke u kojima se Eva našla prošle godine, ali ako se na muci poznaju junaci, Eva to nije bila.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Deset najneprivlačnijih žena u 2010. Vol. 2

  1. Pingback: Top 10: Deset slavnih seksi GUZA | Muški magazin - M@N!