Prosize kapsule

Sajt nudi neženjama “virtuelnu suprugu”

Jedan indijski vebsajt ponudio je neženjama “virtuelnu suprugu”, kako bi iskusili bračni život pre nego što to dožive u realnosti.

Muškarci na sajtu “biwihotohaisi.com” biraju između četiri tipa žene: posvećene domaćice, manijaka za kontrolu, žene opsednute šopingom i sapunicama i ambiciozne bankarke. Neženje koje se pretplate dobijaju automatske poruke na telefonu od svoje virtuelne žene, a prva opcija je “brbljiva i zabavna” Mili Čulbuli, 21-godišnja sekretarica čiji se život vrti oko kupovine i tračarenja po komšiluku.

Sledeća potencijalna “supruga” je Šalini Šehervali, koja ima 26 godina, ambiciozna bankarka orjentisana na karijeru. Ona “prede” preko telefona rečenicu “potpuno ćemo se povezati, dušo”. Tu je i “dominantni frik za kontrolu”, Bidžli Takur (25), koja svom mužu preti da će “poslati njegov krevet u kancelariju ako uskoro ne ustane”. Na kraju, “brižna i tradicionalna” Ritu Garvali moli muža da jede, jer mu je “spremila omiljeno jelo”.

Ovo bi trebalo da pomogne muškarcima da se informišu o tipovima žena, što bi im pomoglo kada zaista budu tražili suprugu. Cilj kreatora sajta jeste da se neženje posle prijave na drugi, srodni sajt gde zaista mogu da nađu suprugu.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar