Prosize kapsule

Šest znakova da joj se SVIĐAŠ

Svi naši tekstovi biće ti u potpunosti beskorisni ako ne savladaš i poslednju, najvažniju lekciju ribologije: Kako znati da li joj se sviđaš? U šest “poglavlja” otkrivamo ti šest jednostavnih znakova, zahvaljujući kojima sa sigurnošću možeš preći u NAPAD! Provali, pa navali!

Kosa

Govor tela može reći sve ono što ona krije. Različiti postupci mogu otkriti to da li je nervozna, da li joj je dosadno ili je možda zaineteresovana i već vas vidi u tvom ili njenom krevetu. Mada, zašto čekati toliko? Obavite to na šanku ili u WC-u kafića… Šalu na stranu, igranje sa kosom jedan je od prvih znakova da se nešto događa. Zamahivanje, glađenje ili uvrtane lokni prstom tajni je signal da možeš preći na sledeću fazu.

Usne

Kada im se dopada muškarac preko puta, žene će to prvo pokazati svojim usnama. Karminisanje, pućenje, oblizivanje, grickanje slamčice ili lagan zavodnički govor koji jedva prelazi preko usana, ali sa velikim uživanjem. Znaš šta? Sviđaš joj se…

Noge

Ukrštanje ili prekrštanje nogu može biti znak za dve stvari. Prvo, ako se to događa uvek kada pogledaš, jeste to da joj se dopadaš. Drugo, ako to radi bez prestanka, moguće da joj se neviđeno ide u WC, ali da joj je glupo da ti kaže. Proceni sam…

Dodiri

Slučajni dodiri, ruka o ruku, noga o nogu, ruka o nogu… Još ako se ponovi nekoliko puta. Da, na pravom si putu.

Igranje rukama

Nemirne ruke mogu biti simptom nervoze, nesigurnosti, ali ako to radi nežno i graciozno, sasvim je moguće da njena igra znači nešto više. Možda bi htela da se poigra tobom pre nego krene kući!?

Pogled

Kao što kažu, oči su ogledalo duše. Možda njena duša nema nikakve veze sa tim, već ti to samo njen značajno duži pogled koji te cilja pravo u oči govori − hoćemo na partiju seksa?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Šest znakova da joj se SVIĐAŠ

  1. Super je sto je jeko precizno i konkretno.Jeste ovo novinski clanak i sve to, ali ste mogli malo bolje to.Govor tela i bihevioralna neurologija su 2 nauke koje se bave ovakvim stvarima, a ovim ste ih omalovazili.