Prosize kapsule

Homo Balkanikus – savršen muškarac!

Iako nam naše lepše i nežnije polovine često zameraju na karakternoj grubosti i primitivizmu ličnosti, koji su, gle čuda, odrednica vrste kojoj pripadamo, a koja obitava na prostorima od Vardara, pa sve do Triglava (možda i šire), nismo sigurni da bi im se dopale druge vrste. Homo Balkanikus, sa svim svojim manama i nedostacima, po našem mišljenju predstavlja približno savršen prototip idealnog muškarca. Zašto?

Feminizacija muškaraca

Poslednje decenije, da li zbog velikog broja ratova i izražene agresije, tipične su po trendu smekšavanja muškaraca. Moguće je da je sve deo nekog većeg plana, koji je naravno u sklopu još jedne teorije zavere, ali činjenica je da je sve manje Golijata, a sve više pozera. Pojmovi poput metroseksualnosti (druge seksualnosti ovog puta nećemo prozivati) postali su sastavni deo rečnika savremenog muškarca. Više nije kul biti vitez ili antički junak koji će povesti svoju četu u boj za ideale, već počupati obrve, izdepilirati grudi i pozirati u Strahinjića bana u najnovijim Guči cipelicama. Za ideale nek se biju drugi, ja svoje isključivo oblačim.

Istina, veliki je broj takvih i među nama, ali otkud su se pojavili? Ne otkud, nego kako. Ti pozeri rezultat su metroseksualizacije autohtone vrste Homo Balkanikusa. Krivi su američki sitkomi, ružičaste televizije i magazini za muškarce koji ispiraju mozgove normalnih muškaraca nenormalnim savetima. Uostalom, da li ste primetili neobičnu činjenicu da u većini takvih magazina “za muškarce” u stvari, ima svega dva do pet posto slika žena. Sve ostalo su nabildovana, zategnuta i nauljena tela golih muškaraca. Slučajno ili ne?

M@N! magazin i Homo Balkanikus

Za razliku od takvih magazina M@N! magazin i Homo Balkanikus imaju sledeći dogovor. Naš cilj nije da te pretvorimo u jezivog gej tipa iz američkih serija. Naš stav jeste da je prosečni Balkanac skoro pa savršen primerak muškarca kojem ne treba promena svesti, već samo malo poliranja. Tek toliko da zadovoljiš sve ono čime ONE nisu zadovoljne, a da pored svega to ostaneš TI! Jer upravo TEBE one žele! Možda sanjaju o princu nežnih ruku, ali se najsigurnije osećaju u grubim šakama balkanskog ruralca. I to ne samo ove naše… Ne brini se − tvoje vreme dolazi!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Homo Balkanikus – savršen muškarac!

  1. zbilja bih volela da sretnem zenu kojoj pase taj vas Homo Balkanikus ili prostim jezikom receno SIROVINA, to su jos samo izgovori za ogranicene muskarce….:D

    • Mima,

      cekaj dok te jedan takav zgrabi pa se onda javi sa utiscima…

  2. Devojke vole Sirovine kako kazes ove dobirce uvek najebu jer niste navikle na dobro samo na cvrstu ruku