Prosize kapsule

Tinejdžerka kolabirala i umrla posle prvog poljupca

Prvi poljubac bio je koban za 18-godišnju Džemu Bendžamin, koja se nakon njega onesvestila i umrla, ostavivši dečka u panici.

Džemu je poljubio kolega sa fakulteta, Danijel Ros (21), sa kojim je veče pre toga izašla. Bili su u njegovom stanu kada je tinejdžerka kolabirala sedeći na sofi, a potom i umrla. Istraga je pokazala da je Džema bila potpuno zdrava, i da je umrla usled SADS-a (Sudden adult death sindrom), sindroma iznenadne smrti izazvane aritmijom.

“Krenuli smo u bar da nešto pojedemo, a onda smo otišli kod mene, jer sam zaboravio kreditnu karticu. Razgovarali smo, a onda počeli da se ljubimo u predsoblju. Otišli smo u kuhinju, pa u dnevnu sobu, a Džema je sela na kauč. Oči su počele da joj se se sklapaju, a na ustima joj se pojavila pena, nakon čega se onesvestila” kaže Danijel za “Telegraph”.

Mladić iz južnog Velsa demantuje da su on i Džema bili u seksualnoj vezi, i kaže da je pokušao da joj pomogne pre dolaska hitne pomoći ali nije uspeo. “Zvao sam njenu majku da vidim da li ima epilepsiju. Dolazila je svesti i ponovo padala u nesvest” priseća se Danijel.

Džemin otac rekao je kako je mislio da su ona i Danijel “samo prijatelji” i da je ona bila vrlo “stidljiva i bojažljiva” devojka. Navedeno je da je bila zdrava i sportski tip, ali da je bila pod stresom zbog nadolazećih ispita.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.