Prosize kapsule

Dita von Teese – Kraljica burleske

Iako bi je mnogi nazvali običnom striptizetom, u Ditinim nastupima nema ničeg prostog niti primitivnog. Dita je striptiz podigla na viši nivo, a od skidanja je napravila umetnost koja publiku ostavlja bez daha. Upravo zbog toga ona i jeste Dita von Tiz, pin-up superheroina i kraljica striptiza.

Dita von Tiz – skidanje kao profesija

Ako biste tražili krivca, odnosno onog ko je zaslužan za Ditinu nesvakidašnju umetnost, trebali biste ga potražiti u Ditinoj majci. Veliki ljubitelj „zlatnog Holivuda“, njena majka je bila opčinjena divama grada greha – njihovim pojavama, toaletama, erotičnošću kojom je neizostavno svaka od njih zračila. Tu svoju opčinjenost, ona je postepeno prenosila i na svoju ćerku, koja je iz dana u dan sve jasnije formulisala svoj životni san. „Želim da budem kraljica burleske“ – rekla je sebi maloletna Dita. Kako to obično biva život joj je na trenutak pokvario snove. Opterećena teškom materijalnom situacijom, Dita je sa 18 godina bila primorana da glamurozne burleskne scene iz snova zameni lokalnim striptiz barom.

Ipak, Dita je i u toj sredini uspela da ostavi svoj prepoznatljivi pečat. Zahvaljujući tome postala je veoma popularna striptiz igračica, toliko popularna da je već u dvadesetoj godini privukla pažnju Plejbojevih fotografa. Nakon prve naslovne stranice na Plejboju, Diti se napokon ukazala prilika da svoju umetnost i autorski zaštiti.

Dita i Merilin Menson: „Princ tame“ Merilin Menson obletao je oko fatalne Dite godinama. Svoju opsednutost nije krio. „Nabacivao“ joj se u svakoj mogućoj prilici – od njenih nastupa do zvaničnih internet stranica. Na kraju je Dita popustila, a nastrana ljubav koja je trajala tri godine krunisana je brakom. Ipak, Dita u tom braku nije izdržala, jer su, kako je i sama rekla „razlike bile nepremostive“, te su se nakon godinu dana zajedničkog života, 2007. godine Princ tame i Kraljica burleske razveli.

Dita von Tiz u Beogradu

Za samo nekoliko godina Dita postaje primadona burleske i neprikosnoveni pin-up model. Danas, ova tridesetdevetogodišnja porcelanska lepotica, svojim erotičnim nastupima, jednako pali i žari. Uskoro ćemo imati priliku da je gledamo i u Beogradu, kada će povodom treće godišnjice Grand kazina, 24. februara, u našoj prestonici možda izvesti i njen najčuveniji nastup – u čaši martinija, skrivena samo jednom maslinom. Do tad, gledajte je na YouTube-u…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.