Prosize kapsule

Muška moda za proleće 2011 – Dolce & Gabbana

Iako je poenta mode bez daha pratiti trendove, menjati se i u uvek biti korak ispred ostalih (ili makar u stopu sa boljom manjinom trendi većine) nekako nam se čini da je upravo klasika ta koja je uvek u trendu. I upravo zbog toga se svakog proleća i odlučujemo povratku ka osnovama mode. Dolce & Gabbana to, svakako, jesu…

Dolce i Gabbana − klasika koja ne prolazi

Svaki početak mora biti zasnovan na čvrstim temeljima da bi se razvijao i na kraju razvio u nešto posebno, autentično i sasvim novo − originalno. Ali ako preskočite taj prvi korak saplitaćete se na svakom sledećem, a kraj (godine ili života) dočekaćete kao bleda neupadljiva kopija svega što vam se pri tom puzanju slučajno zakačilo za dlanove i stopala.

Da vam se to ne bi dogodilo kao budućem modnom guruu, svoje modno putešestvje započnite klasikom koja nikada ne prolazi, na primer prolećnom kolekcijom muške mode za 2011. godinu, brenda Dolce & Gabanna. Ne, nije fora da vidite i kupite. Znamo da za to nema kinte. Fora je da vidite, maznete ideje i na osnovu toga napravite nešto svoje.

Ista lekcija važi i za puzanje kroz život. Ne trčite, ne žurite, tako nikada nikuda nećete stići. Osluškujte svet oko sebe, upijajte tuđa znanja i gradite svoja. Prazno bure uvek najjače odzvanja. Dakle, NE BUDI BURE!

E, znate šta. Ponekad se i mi mnogo p*oseravamo. Dosta mudrovanja! Idemo na modu…

Dolce & Gabbana proleće 2011.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Muška moda za proleće 2011 – Dolce & Gabbana

  1. Savrseni modeli za prolece 2011. ,kako sportski, tako i elegantni !