Prosize kapsule

Bivša vlasnica najvećih grudi pokušala da se ubije jer su joj uklonili silikone

Brazilska starleta Šejla Herši, poznata po ogromnim grudima sa kojima je želela da uđe u Ginisovu knjigu rekorda, u nedelju је ponovo pokušala samoubistvo jer je ostala bez implantata.

31-godišnjakinji koja je do sada imala trideset operacija povećanja grudi, poslednja je umalo došla glave jer se zarazila stafilokokom, pa su lekari dugo morali dase bore za njen život. Nakon tog zahvata, implantati su joj uklonjeni, a Šejla, inače majka dvoje dece, navodno je rešila da više ne ide po nož.

“Želim veličinu kakvu imaju normalne domaćice. Znam da će i biti teško jer ih volim, ali shvatila sam da je moja porodica na prvom mestu. Volim svog sina i čerku, oni su mi najvažniji,” rekla je tada Šejla, koja se, međutim, brzo predomislila.

Naime, ogromne grudi su joj toliko nedstajale da je pokušala samoubistvo, nakon čega je krenula na terapiju zbog opsesiјe poprsjem. Terapija se nije pokazala naročito korisnom jer je Šejla priznala da bez silikona ne može da živi.

“Nakon što vratim svoj identitet “Najvećih grudi na svetu”, biću bolji uzor mojoj ćerki. Osećam se tako ružno. Bez njih ne znam ko sam,” rekla je posle prvog pokušaja samoubistva.

Šejla je novu operaciju povećanja zakazala za jučerašnji dan, ali se na njoj nije pojavila jer je u nedelju ponovo pokušala sebi da oduzme život. Prema saznanjima medija, popila je veliku količinu tableta zbog čega je sada u komi i lekari ne znaju da li će se probuditi.

“Molim se da se izvuče,” rekao je Šejlin muž Derek.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar