Prosize kapsule

Bizarne seks činjenice

Seks je tema kojoj se uvek vraćamo. Naravno, zato što vas to interesuje. Mi nemamo nikakve veze sa tim… Šalu na stranu, o seksu smo do sada mnogo puta pisali, na različite teme, a i svakoj temi smo pristupili iz makar dva ugla. Sada je na redu jedan neobičan ugao iz kog ćete seks videti na sasvim nov način!

Na red je došlo sve ono što o seksu ne biste ni naslutili!

Alergije

Istraživanja su utvrdila da je jedan procenat žena na svetu sklon alergijama na spermu. Naime, nekoliko sati nakon odnosa, kod ovih žena, svuda na telu gde je koža bila u dodiru sa spermom javljaju se crveni plikovi koji vremenom počnu intenzivno da peku.

Seksualno uzbuđenje

Takođe, jedan procenat ljudi na svetu, dakle i muškaraca i žena, nije u stanju da postigne seksualno uzbuđenje. Za razliku od njih, postoji čak dva procenta žena koje su neprestano seksualno uzbuđene. One u proseku doživljavaju od 10 do 100 orgazama dnevno.

Tinejdžeri, pa čak i muškarci do sredine 20-ih godina mogu se uvek uzbuditi i ejakulirati do deset puta na dan.

Orgazam

Žene koje svakog dana jedu čokoladu imaju jače izraženu seksualnu želju i postižu jače orgazme. Muškarci koji duže vremena nisu ejakulirali mogu proizvesti veću količinu sperme (do supene kašičice), dok muškarci koji češće ejakuliraju proizvode znatno manje sperme.

Čak jedan posto žena može postići orgazam dodirivanjem grudi. Dakle, da se razumemo, bez ikakvog nadraživanja klitorisa ili penetracije − samo grudi!

Fenomenologija erekcije

Svi znamo šta je erekcija, ali da li znate da prosečno muškarac tokom osam sati sna doživi pet do šest erekcija. Na ovaj način, penis “vežba” kako bi normalno funkcionisao i redovno bio snabdeven dovoljnom količinom kiseonika. Međutim, nisu muškarci jedini koji pri uzbuđenju “očvrsnu”. Ženama, takođe, očvrsnu bradavice, nabubri klitoris, kao i usmine, a ako je verovati onima koji su je našli − nabubri i G tačka.

Masturbacija

Verovatno će vam to zvučati luckasto, ali činjenica je da muškarci koji su uvezi češće masturbiraju nego oni koji su sami. To je zbog toga što im se pri redovnim seksualnim odnosima podiže nivo testosterona, pa su muškarci u vezi napaljeniji nego oni koji su sami.

Seks i hrana

Pravilo je da ljuta i začinjena, egzotična hrana raspaljuje seksualne strasti, dok hrana sa druge krajnosti (bljutava i bezukusna) iste stišava. Pa vi organizujte svoj dnevni meni prema potrebi. Mi ćemo jesti sve redom!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar