Prosize kapsule

Da li znate ko zarađuje više od Anđeline Džoli, Toma Kruza i Sandre Bulok zajedno?

Zaboravite Anđelinu Džoli, Toma Kruza i Sandru Bulok – novi vladari Holivuda su članovi porodice Kardašijan, koja je u prošloj godini zaradila čak 65 miliona dolara, više nego ove tri zvezde zajedno.

“The Hollywood Reporter” prenosi da je mnogočlana porodica jermenskog porekla desetine miliona inkasirala od raznih rijaliti programa i marketinških ugovora. Zahvaljujući rijalitijima “U korak sa Kardašijanovima”, “Kloi i Kortni preuzimaju Majami” i “Kortni i Kim preuzimaju Njujork”, atraktivne sestre Kim, Kloi i Kortni toliko su popularne da za svoja pojavljivanja na javnim događajima uzimaju velike svote.

Najseksipilnija Kim “košta” čak četvrt miliona dolara po jednom dolasku na crveni tepih, dok njene sestre uzimaju znatno manje, 25 hiljada. Čak i njihov očuh Brus Džener nigde ne ide besplatno – njegovo pojavljivanje plaća se 10.000.

Osim rijalitija, Kardašijanovi se bave i reklamiranjem, pa novac zarađuju ustupanjem korišćenja njihovog imena na raznim proizvodima – tamponima, kreditnim karticama, cipelama…

Za sve ovo najzaslužnija je ambiciozna majka Kris, koja je menadžer svim članovima porodice od čijih zarada uzima 10%. Kris, koja je usposlila svo svoje šestoro dece, kaže da je njen posao da rešava sve probleme, poput Kiminog kućnog pornića koji je 2007. uzburkao javnost. Uprkos svom uspehu, Kris izgleda nije zadovoljna, pa kaže da joj je želja da ima još dece koja bi takođe radila u šou biznisu.

“Moj san je da vidim snimanje 26. sezone rijaliti šoa “U korak sa Kardašijanovima”,” otkrila je Kris Džener.

Slični tekstovi

Comments are closed.